lauantai 1. syyskuuta 2012

Leikkipuisto Rudolf EILEN !

Olipas mukavaa eilen nähdä Hannaa ja Miksu -poikaa leikkipuistotunnelmissa. Samukin viihtyi älyttömän hyvin kun oli monenlaista poljettavaa vehjettä ! :) Ehdottomasti tonne uusiksi !

Samulla aivan superihanat vaatteet (ja edullisetkin vielä ;>). Eli nämä H&M:n ihanuudet, hintaa näillä, siis paidalla ja housuilla, yhteensä 15€. Housuja olisi kiva hankkia vielä eri väreissä. Kauniit vakosamettihousut mun mielestä. :) Päässä myöskin H&M:n lippis. Jalassa siniset Adidakset !






Käytiin kaupassa vielä leikkipuistoilun jälkeen tuhlaamassa puoli omaisuutta, mutta onpahan ruokaa nyt moneksi päiväksi. ;) Mutkiakin tosin oli matkassa ! Kasseinemme kun oltiin päästy bussipysäkille huomasin kuitista, että olin maksanut limusta paaaaljoon enemmän kuin tarjous näytti. No, ei kun takaisin kauppaan (onneks Hannakin oli unohtanut ostaa kahvit..). Menin kassalle ja täti oli, että "voi eiiii, se tarjouslappunen on unohdettu sinne hyllyjen väliin. Tarjous loppui jo eilen." Jokatapauksessa antoi mulle rahana sen minkä olin maksanut liikaa tarjoushintaan verrattuna. Sitten kävivät kipinkapin ottamassa lappusen sieltä pois. Kunnon asiakaspalvelua, kiitos Laajasalon K-supermarket ! :)

Tänään olisi sitten suuntana LINNANMÄKI Idan ja hänen tyttönsä kanssa ! :) Ilma ei ehkä ole kaikista aurinkoisin, mutta varmasti silti nautinnollinen päivä tiedossa hyvässä seurassa. HEIPS !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)