tiistai 28. elokuuta 2012

Elokuun viimeinen viikko.

Täällä ollaan ! Päivät vierivät niin vauhdilla eteenpäin, että huh.

Perjantaina kokkailtiin täytettyjä paprikoita, nams ! Hirmu simppeleitä tehdä ja aivan sikahyviä. Vähän vaihtelua niihin perusjuttuihin mitä yleensä jauhelihasta tehdään. Mitä te yleensä teette jauhelihasta? Paprikatkin oli tarjouksessa vaan 1€/kg, eli melkein ilmaista. Täytteeseen tuli siis jauhelihaa (hyvin maustettuna), sipulia, Crème Bonjour Cuisine (Tomaatti ja Välimeren Yrtit) ja juustoraastetta. ♥















Viikonloppuna kävin itse näkemässä aika paljon kavereita ja oli erittäin rentouttavaa! :)

Nyt sitten vietellään jo elokuun viimeistä viikkoa ! Odotan kyllä ensi viikkoa kuin kuuta nousevaa. Ai miksikö? Koska uinti taas alkaa, siis Samun kanssa. Voi kuinka odotankaan sitä. ♥ Se on niin ollut aina meidän yhteinen kiva juttu. Toivottavasti Samu on vielä vesipeto! Kesällä kun harmillisesti uinnit jäivät ihan minimiin.. :/ Mihin tää kesä oikein meni? Pläääh!

Kerhotkin ne starttaavat ensi viikolla, meille ei ole paikasta mitään ilmoitettu. Eli ehkäpä saadaan paikka vasta myöhemmin. Kovin sitäkin odotellaan, että olisi helpompaa sitten joskus mennä päiväkotiin.

 JATKUU. EILEN JÄIPI TÄMÄ TEKSTI HIEMAN KESKEN. 

Tämäkin päivä mennyt varsin tavanomaisissa meiningeissä. Ulkoiltiin, syötiin perunamuusia ja jauhelihakastiketta (ohoh, taas jauhelihaa !), käytiin kaupassa, itse kävin yhden asunnon näytössä (ei ollut mieluinen) ja nyt alkuillasta tein omppupiirakkaa, jota syötiin vaniljajätskin kanssa. ♥ Kelpas!

Kuvia enempi voisin laitella huomenna, jos ehtisin ! Nyt rupeen olemaan niin poikki, että en jaksa hakea kameraa alakerrasta. BB:kin alkaisi. Jos sitä vähän pitäisi kurkata? :D Pian alkaa Salkkaritkin, whuuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)