perjantai 3. elokuuta 2012

Päiväuniaika

Pieni mies simahti juuri hetki sitten päikkäreille, eli mulla hetkinen omaa aikaa. :] Tää päivä on ollut aika leppoisa. Aamupäivästä ulkoiltiin 1.5h; Samu pyöräili, pelasi säbää, pomppi lätäköissä naapurin pikkumiehen kanssa ja häselsi muuten vaan. :D Niin ja käytiin ihan enste koulun pihalla pyörähtämässä. Sit tultiin kotiin tekee ruokaa, syötiin ja niin... Hetki touhuttiin mitä touhuttiin ja nyt sitten unoset.

Itte pitäisi mennä viikkaamaan hervoton kasa puhtaita pyykkejä kaappeihin ja laittaa vielä yksi koneellinen pyörimään.. Pyykkiä tuntuu aina olevan kasoittain! Pakatakin pitäis kun huomenna kutsuu Snappertuna. ♥ (Samun, äitin ja Bonnien kanssa) Jos pääsis esim. kurkkaamaan ne Karjaan kirppiksetkin ens viikolla.





 Pääsin johonkin Vuokkoset -testiryhmään, tuli eilen muutama paketti erilaisia siteitä. :DDD

Eilen tuli pokerivoitto illalla, jee, pitkästä aikaa. Ens pelikertaan jäi 5€ ruokalahjakortti odottelemaan. Tupakatkin sain halvalla! :D Ketä kiinnostaa? :D

Äääh, tekis mieli lähtee hakee jotain herkkuja kaupasta. Mmmh, ehkä sitä täytyy mennä sit vaikka Samun kanssa kun se herää. :p Eilenkin teki sikana kaikkee mieli, mut ostin sit vaan suklaapatukan. 

Poitsu on kohta sen tunnin jo nukkunut, niin taidanpas itsekin mennä vielä hetkeksi alakertaan. ^^'

Nauttikaahan vikoista kesäpäivistä! Pian se arki taas alkaa vaikka ainakin meillä sitä myös odotellaankin. Uinti jatkuu, kerhopaikkaa odotellaan. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)