torstai 23. elokuuta 2012

Sataa sataa ropisee, pili pili pom...

Onpas ollut sateista tänään! Sisällä ollaan siis lähinnä oltu, mitä nyt käytiin postit hakemassa Samun kanssa. Kumpparit jalkaan, takki päälle, niin kyllä sitä hetken pärjäs. Samu innoissan pomppi lätäköissä ja tietenkin kaatui sinne eli hieman oli märkä. ! No, se ei riemua lannistanut, lähdettiin kuitenkin takaisin kotiin kun olin saanut postit laatikosta.

Naapurin äidin ja lapsen ja Samun kanssa vissiin tunnin päästä ulkoilemaan, sadekamppeet vaan niskaan niin hyvä tulee. :p Pitäisi vissiin itsellekin hankkia jotkut kunnon huonon-ilman-vaatteet.



 Että semmoista! :) Muutenkin tää viikko on mennyt aika vauhdilla. Mitään ihmeempiä ei olla ees tehty, ihan perusjuttuja! Itte kävin eilen kaverin kanssa piiiitkääästä aikaa uimasta. Tosi ihanaa oli ja pitäis kyllä alkaa käymään vakituisesti!

Lauantaina piti lähteä Lintsille Samun, Idan (hänen bloginsa) ja hänen tyttönsä kanssa, mutta ilmat on sen verran huonot, että siirretään reissu suosiolla ensi viikkoon. ♥ Toivottavasti silloin ilmat suosisi ja päästäisi nappuloiden kanssa riehumaan!

Palataan taas! :]

               Niinjoo, edelleen mulla on mielessä miljoona asiaa, joista haluaisin kirjoittaa, mutta ei ehdi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)