tiistai 7. elokuuta 2012

Mökkieloa

Vähän pääsen mökkikuulumisia päivittelemään kun äitilläni on läppäri täällä mökillä mukana. :] Kivaa on ollut ja on tää aina kyllä rentouttavaa olla poissa kotoota! Kolme yötä takana ja yksi enää jäljellä. Miten tuntuukin siltä, että tääkin on vähän lyhyt aika. Yksinäni en näin mökillä viihtyisi, mutta Samun kanssa kun täytyy kuitenkin touhuta samalla lailla kuin kotonakin niin aikahan kuluu nopeasti.

Junalla tosissaan tultiin Karjaalle lauantaina ja Samu ainakin viihtyi leikkivaunussa! On se kyllä melkoisen touhukas, verrattuna ainakin muutamiin muihin lapsiin ketä junassa oli. :) Kotoa lähtiessämme hällä oli tietenkin mukanaan hänen lempparipehmonsa atm PANTTERI. Se on ruotsalaistanskalainen. Oon ostanut sen nuorempana Ruotsin ja Tanskan välillä kulkevalta lautalta. Se nukkuu aina päikkärit Samun viekussa!


Rannalla käytiin toissapäivänä polskuttelemassa. Ittekin kävin siis. Samu enempi taas läträsi ja leikki hiekalla. Bonniekin kävi äitini kanssa piipahtamassa. Mulla läks vihdoin siis talviturkkikin.. Mahtoikohan siis jäädä kesän ainoaks uintikerraks?? En tiedä. :>


                                                          Men In Black (boy and a girl ;>)

Toissailtana oli aika kaloripitoinen iltapala. Mökin pakkasessa kun oli prinsessakakku, mums! Kyllähän se maistui. :D


Eilen täällä kävi kylässä äitini ystäväexpariskunta (:DD) ihanan Väinö -koiransa kanssa! Toivat hurjasti pullaa mukanaan. Omnom. Miten sitä aina lihookin kun on jossain muualla kun kotona... Noooh, voivoi. :D Nautitaan nyt ruoasta, ajatellaan enempi sit taas kotosalla!


Tässäpä siis meidän mökkikuulumisia! Seuraavassa postauksessa lisää Herra Hirvestä, joka hengaili hetki sitten tossa mökin lähistöllä. Minun ja Hänen välissään oli noin 20m, muutamat kuvat sain napattua. ;] Melkoisen suloinen otus. Samu seuraili hirven touhuja mummin sylistä! Tänään suuntana myös Karjaa ja kirppikset siellä. Josko löytyisi mitään kiwaa. Palaamisiin!

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti löytyis kirppiskierrokselta jotain! :-)

    VastaaPoista
  2. Eipä löytyny.. =\ ei kyl päästy ku kahelle kirppikselle, 2 muuta oli jo kiinni. X.x

    VastaaPoista

Piristäisitkö vähän? :)