perjantai 28. helmikuuta 2014

Synttärisuunnitelmia tulevalle neljäveelle.


Kertakäyttöastiat Ikeasta !


Tuommoista oonpi vähän suunnitellut Samun kaverisynttäreille. Jos ja kun vaan saadaan aikaiseksi pidettyä ne. =) Miksi turhaan antaa vieraille jotain samantien hajoavia avaimenperiä tai muuta roinaa. Eiköhän kaikilla sitä ole kuitenkin tarpeeksi. Toisekseen, mun mielestä vieraille ei pidä mitään lahjoja antaa. Muutama nami kuitenkin kotimatkalle voisi olla tosi kiva. Plus kun ne saisi vielä itse kerätä pieneen pussukkaan.

Pienille vieraille ei varmasti muuten mitään ihmeellisempiä juttuja tarvitsisi. :) Vähän herkkuja ja vapaata leikkiä, eiköhän niin hyvä olisi. Ei mun mielestä tarvitse olla minuutintarkkaa ohjelmaa. Meidän ohjelmanumerosta kävisi tuo karkkibuffet. Toki herkuteltaisiin ja availtaisiin lahjoja!

Milloin te olette järjestäneet ekat kaverisynttärit?

4 kommenttia:

  1. Meillä pidettiin ekat kaverisynttärit 5-vuotiaana. Kaverimäärästä riippuen suosittelen keksimään järjestettyä ohjelmaa ja leikkejä. Itse olin suunnitellut herkkupöydän lisäksi aarteenetsintää ja ongintaa, mutta ns. vapaa leikkiaika meni ihan järjettömäksi hulinaksi, riehumiseksi ja juoksemiseksi. Hiljaisimmat lapset olivat kauhuissaan ja villeimmät roikkuivat mussa ja vaativat mua keksimään jotain kivaa. Kaikilla oli hirveä hiki riehumisesta :/ Ja siis lapset olivat tässä tapauksessa tyttöjä ja oman lapsen lisäksi hikisenä pyöri 6 lasta. Mitä enemmän lapsia, sitä vaikeampi heidän on aloittaa mitään leikkiä yhdessä itsenäisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei. :) No alkaa kyllä sittenkin kuulostaa ohjelma hyvältä.. ;P Ja itse en ollut aatellut hirveän montaa kaveria antaa Samun kutsua. Juuri siksi, ettei tulisi ihan hirveä härdelli. :) 3-4 vierasta olisi ideaali! "Pakko" niitä olisi kai kuitenkin kutsua edes 4-5, jos joku aina kuitenkin jättää tulematta. :)

      Poista
  2. Meillä ei oo ollut vielä kaverisynttäreitä ja se vähän harmittaa ettei taida tullakaan :( Mutta ei mun mielestäkään vieraille tarvi lahjoja. Eikä oikeastaan karkkejakaan kotiin, sillä meillä ainakin poika on sellainen et saa sokeriöverit jo muutamasta namusta ja hyppii pitkin seiniä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miksei taida tullakaan? :/ Tai asutteko sen verran perällä tai jotain? Lapsoset ei päiväkodissa, eihän? Nojooo, meiän Samu ei taida varsinaisii sokeriövereitä onneks saada, kun on muutenkin vähän hyper välillä. :D Noh, mut saaapas nähdä! ^^'

      Poista

Piristäisitkö vähän? :)