sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Kulunutta viikkoa instagramista . . :)


Yksi viikko taas pulkassa, huh! Tähän viikkoon on mahtunut sekä kivoja juttuja, että vähän tylsempiä.. Arki vaan tuntuu raskaalta.. Kun pitää kokoajan olla juoksemassa jonnekin.

Tämä instakollaasi nyt kuitenkin tiivistää meidän viikkoa aika hyvin. ♥

Itse sain jo viime viikolla töissäni koeajan päätökseen ja meillä oli nimityskahvit, wuhuu. Töissä bongasin myös ihanan haskilauman, joiden kanssa halusin päästä kuvattavaksi!

Kotiin tuli ostettua kevään (vai lopputalven? :D) ekat tulppaanit ja vitsi, että ovat nättejä. Nautittiin Samun kanssa myös uutuus Jättikset, jotka oli melko kohtuulliset. :)

Duploillakin ollaan rakenneltu ja otettu käyttöön ensi talveksi hankittu Molo Kidsin takki. Haalarin laitoin pesuun, kun oli niin kamalassa kunnossa.. Eikä kuntonsa pahemmin parantunut pesunkaan jälkeen, harmi.

Tänään juhlittiin myös mun serkkutytön 4v-synttäreitä. ♥ Samu ja tyttönen leikkivät varsin nätisti ja kivasti yhdessä. ^---^

Mun äitin piti tänään tulla tänne meille ja olla Samun kanssa, mutta päättivätkin sitten jäädä mummolaan! Ihan kivaahan se on Samulle. Varmaan aika jännää, kun on siellä ekaa kertaa ilman äitiä. HIH! On siellä jopa kaksi yötä, koska meillä on tiistaina työpaikan virkistymispäivä. Ei tarvii Samun olla niin kamalasti siellä päiväkodissa. Ihana perhe, kun auttaa. ♥

Nyt nukkumaan. Huomenna aamuvuoroon!

Toivottavasti teillä muillakin on ollut mukava viikko. ♥♥

2 kommenttia:

Piristäisitkö vähän? :)