perjantai 14. helmikuuta 2014

Erityinen päivä?

Niin, tänäänhän on ystävänpäivä. Päivä, joka mielestäni on ajatukseltaan erittäin kaunis!

Itse muistin kahta kaveria suklaatervehdyksin. Ainakin toinen kiitti ja tuntui olleen iloinen. ^^' Meidän ystävänpäivä erosi normipäivästä sillä, että äitini lähetti meille ystävänpäiväkortin ja eräs kaveri soitteli. Se oli erittäin positiivinen ylläri. :) Ei olla pahemmin nykyään tekeisissä oltu. Nyt kuitenkin suunniteltiin, että josko sunnuntaina moikattais. Samu mukana tietty! Kaveri, jonka kanssa on koettu monenmonta hassunhauskaa hetkeä, mutta aina tiet on eronnut hetkeksi.. Mä taidan olla niin hankala. :D Tai me molemmat. No hehhhe, pitkä tarina, eikä sovi tänne kirjoiteltavaksi!

Ystävät ovat hurjan tärkeitä. Niitä mielellään saisi lisääkin kun vain joskus olisi aikaa tutustua ihmisiin.. Nyt kiitän edes niistä muutamista. ♥ 

Tää päivä on ollut jotenkin erityisen raskas. Väsymys painaa. Aamu oli kamala, eikä tässä loppupäivässäkään varsinaisesti kehumista ole ollut. Tein meille ruoaksi täytettyjä paprikoita ja ihmettelin kun ei jotenkin ole samanlaisia kuin yleensä. Tajusin sitten kun otettiin ne uunista, et hemmetti, eihän noissa oo riisiä ollenkaan!

Käväistiin saunassakin ja nyt vähän herkutellaan ja katsotaan Salkkarit (ihanaa kun saa kattoa ne nyt, eikä sitten myöhemmin illalla Katsomosta, kuten yleensä täytyy tehdä.) 




Sit suunnataankin Samun kaa molemmat nukkumaan! Aamulla lähtö olisi jo kuudelta, pläää. Sit onnneks, siis todella onneksi, meillä on pari vapaapäivää. ♥ Katsotaan mitä keksittäisiin. :)

Ihanaa ystävänpäivää vielä teille kaikille lukijoille. ♥ Ja Jonille, sinne taivaaseen. ♥

2 kommenttia:

  1. Heippa ihana siskoni!

    Ajattelin vaan sanoa, että olet maailman paras sisko. Toivottavasti jaksat siellä töissä ja muutenkin arjessa. Hali! Nii, ja vielä näin myöhässä oikein hyvää ystävänpäivää! Kuinka kiitollinen olenkaan kun mulla on sut, oma ihana siskoni ja paras ystäväni. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aw. Kiitti Anne. ♥♥ Joooo! Pakkohan se on jaksaa.. :) Ehkä se tästä vielä helpottaa!

      Kiitos samoin! Parasta, että on sisko. ^------^

      Poista

Piristäisitkö vähän? :)