keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Haikon Kartanossa virkistymässä

Eilinen oli osittain virkistävä, osittain väsyttävä.

Meillä oli työpaikan työvirkistymispäivä Haikon Kartanossa. Aamulla lähdettiin ja illalla palattiin takaisin.

Itse kartano oli erittäin kaunis. ♥ Tuollaisessa paikassa olisi upeeta mennä naimisiin!  

Homma alkoi ajankohtaisilla työasioilla, jonka jälkeen siirryttiin syömään (omnom)! Siellä oli niiiin kaunista. :) Tommosessa kävisi mieluusti virkistäytymässä vähän useamminkin.. Hihi.. Sit käytiin kurssikaverini kanssa vähän tutkimassa paikkoja! I H A N A  paikka!


Päivän aikana saimme myös käydä valitsemallamme ryhmäliikuntatunnilla ja me käytiin Haikko balancessa. Ihan mukava tunti oli. :)

Minispa-hoito kuului myös päiväämme ja itse kävin intialaisessa päähieronnassa. Mukavaahan se oli, muttei ehkä ihan sitä mitä olin odottanut! Stressiniska-hommeli olisi voinut olla hieman tarpeellisempi. ;)

Kävimme tottakai myös Haikon kylpylässä rentoutumassa. Kuumavesiallas (+38) oli mahtava! OH!

Me tytöt käytiin myös nautiskelemassa vielä toiset alkomahoolit. 


Päivän päätteeksi nautittiin vielä maistuva lämmin ruoka ja ihana juustokakku. ^-----^ Sen verran tuhtia kakkua oli, ettei sitä ihan kokonaan voinut syödäkään. Ehkä ihan hyvä niin.


Olo päivän päätteeksi oli ehkä rentoutunutkin, mutta ensisijaisesti olin aivan poikki! Väsytti ja päätä särki. Kaikesta huolimatta oli hieno kokemus! :]

Niiiin ja Samu sai touhuta koiramummon kanssa, olivat käyneet uimassa ja muuta kivaa. ♥

ps. Täytin tänään 24, ääääää! Nautiskeltiin Samun kaa vaan kaupan mutakakkua & jädee. Omnom. Poitsu viety päiväkotiin (naapuri lainas autoa vähän nopeuttamaan meidän matkaa♥) ja itte suuntaan just nukkumaan. Kaksi yötä pitäisi vielä jaksaa mininuilla!

2 kommenttia:

  1. Wau minkä näköstä! Tekis tollanen hemmottelu kyllä terää täälläkin, kun koskaan ei ole päässyt nauttimaan mistään tuonlaisesta. Mulle riittäis vaikka ihan kylpyläkin, paikka, jossa sais kunnolla rentoutua ja olla vaan.

    Mitäs sanoisit, jos suunnattas joskus yhessä johkin tollaseen? Vaikka ihan sinne Flamingoon, kun se niin lähellä on! ja kun ei oll vielä kumpikaan siell käyty. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinne Flamingoon olis kyllä superihanaa lähteä. ^^ Siellä kun on vielä se "aikuisten puolikin". Mennään jooko joskus? ^------^

      Poista

Piristäisitkö vähän? :)