perjantai 6. joulukuuta 2013

Silja EUROPA & viihderisteily !

Olipahan nasta reissu ! :) Siskon kanssa mentiin.. Hän voitti meille ton Iskelmä-radion kilpailusta. Deluxe-hytissä majoituttiin ja kaikki ruoatkin kuului voittoon. Hytti oli mukava ja tilava.


Sapuskat laivalla oli kohtuullisia, ei mun mielestä kyllä mitenkään hääppösiä.. Lounaalla tunnuttiin tarjoavan päivällisen tähteitä ja niin. :D Noh, elämä on..

Kaikinpuolin rentouttava reissu, vaikka aika väsyttäväkin. :D Aamuviiteen asti kun tanssittiin. Sitten muutamaksi tunniksi vaan nukkumaan, että kerettiin Tallinnassakin käväistä pikaseen.. :D Musiikki oli yllättävän hyvää discossa (:DDD) ja dj oli bueno! Yks huippubiisi kajahti soimaan yhessä vaiheessa ja uskalsin sitten ihan itekin käydä pyytämässä paria biisiä vielä ja dj jopa soitti ne. WWAU!


Maihin kun saatiin mennä, niin tarkotus oli kipasta käymään siellä Kristiine -kauppakeskuksessa kun bussin piti mennä sinne Rocca Al Maren kautta.. Lopputulos viimeksi mainittuun saapuessa oli kuitenkin se, että jaahas, ei tää tästä eteenpäin meekään. Noh, kävästiin siis PRISMASSA ja niissä liikkeissä, joita tuolla oli. Istuttiin hieromatuoleissa (tosi edukkaat mukavat, 0,3€/1min) ja käytiin flipperisimulaattorissa. :D

Samullekin sain yhen joululahjan hankittua.. ♥ Kaks siis ois nyt, yhden tai enintään kaks hankin vielä. :) Ja kaikille muille vielä ne lahjat.... ÄÄ ! Onneks meillä on niin pieni perhe, ettei tarvitse lahjaa kovin monelle miettiä. Tässä kun lukasin jossain vaiheessa, että jotkut hankkii lahjat tyyliin 20:lle ihmiselle tai jopa vieläkin useammalle. Huh. Jos vaan ois mielikuvitusta keksiä niitä lahjoja.. Mut kun tuntuu, et kaikki on vuodesta toiseen melko samanlaisia!

Tuliaisina Samu sai pikkuauton (ei nyt tarvii enempiä, ku se joulu on tulossa) ja pari pikkusta namijuttua. Ittelle läks mukaan joulusuklaalevy tietysti, ei muuta!

* * *

Äiskällä oli mennyt hyvin Samun kanssa. ♥ Thänks siis. ♥

Tänään, itsenäisyyspäivänä, ollaan vaan lusmuiltu ja oltu vaan.. Syöty sentään hyvin ja käyty saunassa, luettu Leppis-lehteä.. Muuten ei ihmeitä, linnanjuhlatkin meni ohi. Tärkeintä, että ollaan itsenäisiä! Onnea vaan siitä!

Huomenna saadaan vielä puolisen päivää lomailla; aamulla kuunnella Basson uutta ohjelmaa IPANAPAA (siis lapsille suunnattu) ja HUOM kunhan herätään ajoissa, ulkoilla (toivottavasti naapuri lapsineen seurana), pestä pyykkiä ja syödä. Sit kutsuisi työt !

ÖITÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)