sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Joulupukin tuomiset 3v:lle!

Samu sai kyllä taas kerran mahdottoman määrän paketteja! Ihanahan se on aina kattella sitä lapsen riemua, kun paketteja vaan tulee ja tulee. :D Toisessa mummolassa oli ihan ihmeissään, että onko oikeesti ollut niin kiltti, kun tuntui, ettei paketit koskaan loppunut. :D Haha!

Tässä nyt kuitenkin parissa kuvassa näkyvissä nämä jutut mitä poju sai!


'
 

Mutta että semmosia paketteja! ♥ Mm. siis LEGOJA, autoja, paljon askarteluhommeleita (Fiskarsin muotosaksia, muovailuvahaa, sormivärejä, kyniä...), vaatteita (jessss!), tommonen rattikelkka (tulis sitä lunta♥), äidiltäni Samulle susi, joka syö mummon! ;P Alemman vaatekuvan siniraidallinen HUPPARI on ihana. On niin muhkea ja lämmin, villasta tehty. Kuplamuumi-pussilakanasetti on myös ihana, mutten tiedä onko ollut tarkoitus vai vahinko kun on aikuisten kokoa.. Voidaanhan me odottaa sen käyttöä tai sitten pitäisi hankkia Samulle isompaa kokoa oleva peitto. 

 Ylemmän vaatekuvan vaatteet on multa lukuunottamatta tota pipoa ja alemman kuvan vaatteet muilta. :) 

Karkkia Samu sai vielä, mutta niitä nyt ei oo tässä kuvassa. :) Tuolla muumisessa peltirasiassa on myös herkkuja!

Ihania juttuja kaikkiaan Samu sai. Kiitokset vaan kaikille. ♥

Tänään on mm. koottu noita Lego-hommeleit ja muutenkin nautittu vapaapäivästä!
 
 
Mitäpä teidän lapset sai pukilta? :)
 
(Mun lahjoista tulossa kans postaus.. :))


2 kommenttia:

  1. Ihania lahjoja on sun poika saanut:)...mun tyttö sai pinkin rattikelkan,kaksi disneyn prinsessa nukkea,tähkäpään peruukin ja mekon,ariel-barbin,tähkäpää-barbin,tavallisen barbin,disneyn muffinsi pelin,paketin niitä pieniä isosilmäisiä elukoita,disneyn prinsessalinnan,hello kitty-tyynyn,oman käsilaukun,hiuspantoja,koalaperheen,karkkia,rahaa,sen pehmon joka syö murheita, ariel pyyhkeen ,yöpaidan,villasukkia. Siinä taisi olla kaikki huomaa että meillä tyttö elää prinsessakautta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wau, upeita lahjoja kanssa saanut teidän prinsessa. :))

      Poista

Piristäisitkö vähän? :)