sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Fallkullan joulurauhan julistuksessa :]

Eilinen oli joulufiilistä täynnä. ♥

Suunnattiin Fallkullan kotieläintilan joulurauhanjulistukseen Samun ja äitini kanssa! Bongasin mainoksen tapahtumasta alunperin Metro-lehdestä ja aattelin, et ois huikeeta mennä sinne. Fallkullasta tykkään paikkana muutenkin ja vuosittain ollaan siellä käyty.


Tapahtumassa oli yllättävän paljon ihmisiä ja navettatiloissa oli aika ruuhkaistakin. Käytiin paijailemassa vuohta, silittelemässä possua ja ihailemassa muita otuksia! Ne possut on kyllä niin suloisia. Riemastuivat melkoisesti, kun nappasivat äitini kädestä toisen lapasen. Ne oli niin hauskoja. ♥ Harmi, että hauskuus (lue: hanska) vietiin niiltä pois.

Yks huippujutuista tais olla se kun pääsi poika ratsastamaan. ♥ Olisko vähän hienoa joskus käydä Samun kanssa yhdessä ratsastamassa. Itselläkin kun se on valitettavasti niin jäänyt.. Ennenmuinoin kävin vaelluksilla vähintään joka toinen kuukausi ja nyt oon viimeks käynyt helmikuussa... HÖH!


Tapahtumassa syötiin myös riisipuurot ja grillimakkarat, moikkailtiin joulupukkia ja käytiin askartelemassa koristetottu. Siis MINÄ tein sen. :D Samu auttoi leikkaamaan saksilla oikeesta kohtaa. Tuo vielä oli sen verran helppo juttu, että minä, joka en oikeesti käsitöistä tykkää ollenkaan, selvisin siitä ilman sataa kirosanaa. Ja aika hienohan siitä tuli. :)

Kaikinpuolin oli mukava tapahtuma! Onneks mentiin ja saatiin vielä äiskä meidän seuraks!

Reilu pari tuntia siellä vierähti, jonka jälkeen suunnattiin isomummille ja -vaarille pariksi tunniksi ennen kuin illalla sitten lähettiin syyslukukauden vikaan uintiin. Sielläkin meni oikein hyvin ja mukavaa oli. Nyt tästedes taidetaan kyllä jatkaa uinteja ihan omalla ajalla... :) Saas nähdä!

Ihanaa joulunodotusta teille kaikille. ♥ (Enää 9 päivää jouluaattooon, hihii)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)