maanantai 20. toukokuuta 2013

Talkoopäivä ja vähän niitä näitä

Tänään meidän taloyhtiössä oli pihatalkoot. Kivaa oli ja hurrrrjan lämmin. Mä oon muutenkin herkästi lämpeävää sorttia, joten lakaisu vielä pahensi asiaa. :D Jospa munkin ihoon edes tarttuisi vähän väriä. Suunnattoman kauaa ei touhuttu, mutta tunti pari tai jotain. Samukin harjaili hiekkoja ja tykkäsi kyllä. Talkoolaisille oli tietty myös tarjolla kaikkia herkkuja: makkaraa, voileipäkeksejä, pullaa, kääretorttua ymym. Maistuihan ne. =) Oli ihanaa kun iso kasa pihan lapsosia popsi makkaroitaan ison pöydän ympärillä. Siinä istuskelessamme rupesin jo toivomaan, että kuinka sitä voisi taloyhtiössä ihan järkkää vaikka jotkut kesäjuhlat ! ^^' Järjestetäänkö teidänkin taloyhtiöissä tällaisia talkoita?


Talkoilun jälkeen mä matkasin hetkeksi ystäväni kanssa maailmalle. =) Lue: Mäkkäriin syömään pirtelöt ja sitten kamusen kotiin ihailemaan hänen gerbiileitään. Mukavaa oli nähdä ennen kuin hän suuntaa reissuun useammaksi viikoksi. =) Samu matkas isin kanssa viettämään aurinkoista päivää. Menivät moikkaamaan mummia, isomummia ja vaaria.

Loppuilta onkin mennyt suhteellisen rauhallisissa tunnelmissa. Piipahdettiin vielä kyllä pihalla samalla kun haettiin isimiehen klitsusta mun mikro. Saa senkin arkea helpottamaan. Ja oi mitä kaipaisin mihin olin jo ehtinyt viime vuosina tottumaan. Astianpesukonetta. Vaikkei sitäkään oppinut täyttämään ja tyhjentämään nonstoppina, niin silti se helpotti kummasti. Kai tähän käsintiskaukseen taas tottuu. :P

Huomenna alkaisi sitten taas uusi viikko! Enää neljä kertaa kerhoakin jäljellä. Pitäiskö niille kerhotädeille sitten viedä jotkut lahjat..? Loppuukohan kokonaisuudessaan Samun kohdalla, sitä en vielä tiedä. Jos en itselleni saa töitä, Samu varmaankin jatkaa vaan kerholaisena syksyllä, eikä päiväkodissa. Mut katsellaan nyt ! Ei oo siitä pk-paikastakaan kyllä kuulunut mitään. Yks naapuri sanoi, että näin loppukuusta ilmoittelisivat.

Laitoin työkkärin cv-nettiin oman ilmoitukseni ja sainkin yhden työtarjouksen. :D Oriflamen edustaja mikälie. Ei vaan taida sopia tämmöselle henkilölle, joka ei juurikaan meikkaa itse (käytän meikkivoidetta ja ripsaria) + että ei mulla olis varaa maksaa isoja summia niistäkään. Toisekseen, naispuolisia tuttuja on niin vähän, että enhän mä edes saisi myytyä niitä.. Masentuisin vaan.. Joten se siitä!

Nonnih. Kohta vois suunnata koisimaan. =)

ps. Ens viikolla kivoi juttui: tulee parit huonekalut, pitäis noutaa yks lamppu, Samulla 3v-hammaslääkäri ja pokerifinaali. ^----^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)