sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Mun neljäs äitienpäiväni jo. ^___^

Blogi on reilun viikon ollut tauolla, koske meillä on ollut melkonen kiirus. Muutettiin Samun kanssa (vihdoin...). Nyt voin sanoa, että vanhasta asunnosta on viety 98% tavaroista. Mut huhhuh sitä roinan määrää. :D Näkisittepä sen uuden asunnon.

En oo vielä sinne kerennyt kytkemään tietsikkaa enkä oikein muutakaan. Nyt aattelin kuitenkin näin kännykän välityksellä ilmoitella meistä.

Ollaan pojun kanssa mun isovanhemmilla. Tultiin eilen iltapäivällä. Nautittiin ulkona jädet auringossa. Mittarinäytti varjossa 24C. ^^'

Tänään meillä on suuntana Lintsi, jihuu! Menossa mukana mun lisäkseni Samu, pojun isi ja Anne-siskoni. Ihan huikeeta päästä testaamaan se Kyöpelinvuoren hotelli ja 4D-laitteen uus pätkä. :P Samulla laitteet taitavat pysyä vanhoina tuttuina, koska mittaa on alle 100cm. Paria uutta ehkä pääsee kokeilee jos yksin menee.

Ihanat äitienpäivät vielä kaikille. <3

ps. Tervetuloo uus lukija! ^^

2 kommenttia:

  1. Hyvää äitienpäivää! :) mä rupesin tätä sun blogias lukemaan nyt ku sain aikaiseksi aloittaa oman ja rekisteröityä tänne bloggeriin niin helpompaa seurata:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin. Siis hyvää äitienpäivää sullekin vähän myöhäs. :) Tosi kiva kun liityit lukijaksi. :) Täytyy ehottomasti tutustuu sunkin blogiin paremmalla ajalla. ^^'

      Poista

Piristäisitkö vähän? :)