maanantai 13. toukokuuta 2013

La-Su (mummolassa ja äitienpäivänä Lintsillä)

Omnom. Vetäsin just pari näkkäriä juustolla ja cokista. :P Poitsu on jo tovin nukkunut, joten mulla on hetkinen aikaa ihan rauhassa.

Meidän La-Su -ajanjakso oli oikein jees. ^^ Lauantaina mummi ja vaari kävi täällä meillä tuomassa mulle mun tv-tason ja tietsikkatuolin. Ja tästä asunnostakin luvassa juttua sitten enempi, kun saan tämän siistiksi. Kodilta tää alkaa hiljalleen tuntumaan. Sen jälkeen kun oltiin saatu tavarat roudattua, hypättiin me Samun kanssa autoon kyytiin ja lähdettiin mummolaan kans. Ilma oli mitä ihanin ja ulkona oli ihanaa. Syötiin jätskit ulkona ihan t-paidoilla. Siellä tosiaan asteita oli varjossa yli +20. KESÄ! Plus enkä voi kun vaan suositella noita Lidlin jädejä. Ihan sikahyviä ja tykkään kun on vaniljajätskiiii. Magnumit on turhan suklaisia. :D

  
Mummolavisiitti oli valitettavan lyhyt, mutta onneksi mentiin piipahtamaan. Äitienpäiväaamu oli ihan tavanomainen. Puolenpäivän aikoihin nautittiin kakkukahvit (siis mä join tietty limua) kun mun äitikin tuli sinne. :) Kakku maistui, ja keksit... :) Samulle kans uppos ERITTÄIN hyvin.

 
Tämän jälkeen me sitten suunnattiinkin kesän ekalle vierailulle Lintsille. Oli kyllä niin upee ilma kerrankin, että jesss. Menossa mukana oli pojun isi ja Anne, mun sisko. :) Myöhemmin seurana oli myös muutamat muut tutut ja heidän pian 2v poikansa! Matkalla Lintsille sisko kyseli multa, että kauankohan me siellä ollaan ja veikkailin, että varmaan 3-4h. Mut kelatkaas, oltiin Lintsin aukeemisesta sulkeutumiseen asti eli 7h. Aika huikeeta. Samukin jaksoi aika mainiosti ja meni innoissaan laitteisiin. ♥ Meillä oli kaikilla aikuisilla myös rannekkeet, joten päästiin itsekin kieppumaan. Kesän uutuuslaitteet eivät kyllä juuri säväyttäneet, valitettavasti. Kyöpelinvuoren hotelli oli ihan jees, mutta ei siinä kyllä mitään säikkynyt! Plääh. 4D-kinon pätkä oli kans uudistunut, mut aika tylsä sekin musta oli.. Onko nekin vaan huonontunut vai johtuuko siitä kun on aikuinen. Lapsena tykkäsin niistä ihan hirveesti. Dinoseikkailut muistan hyvin. =)

Samu sai vetää narua ja onkia. Mä itse osallistuin semmoseen ongintaan, jossa valitaan lahjakassi ja sainkin sieltä Samulle hienon autopehmon. ♥ Syötiin hattaraa ja jätskiä ja vietettiin oikein ihana päivä.

Paras äitienpäivä. ♥
 

Ps. Tänään kävin ite hiusmallina demossa !


Nyt taidan hiljalleen painua itsekin pehkuihin. Kerhoaamu. :)

2 kommenttia:

Piristäisitkö vähän? :)