lauantai 2. maaliskuuta 2013

Rengasrikko ja ihana kaakao muffinsin kera !

Eilinen oli melkoinen.

Oltiin matkalla Porvooseen ja motarilla hajosi autosta rengas. Onneksi saimme kyydin sitten eteenpäin ja auto jätettiin sinne. Siinä motarin reunalla seisoskeltiin auton vierellä, että ehditään pakoon jos meinaa joku rekka tulla päälle. Ehtisköhän sitä siltikään ? Puuhastelujen aikana auto hinattiin autoliikkeeseen, jossa vaihtoivat renkaan, joten päästiin onneksi päivän päätteeksi samaisella autolla takas Stadiin.


Eräässä välissä käytiin kahvilla. Itse nautiskelin aivan suunnattoman ihanan kaakaon ja herkullisen muffinsin ! Minä, joka yleensä ahdan kaikki herkut naamaani, en jaksanut koko muffinssia syödä. Hintaviahan tuommoiset herkut kyllä on. ;)



Päivän päätteeksi kun haettiin auto, pyörähdettiin myös liikkeessä ja katsottiin myynnissä olevia autoja. Tämä oli aika herkku, joten piti ottaa kuvakin !

Tänään on ollut myös oikein kiva päivä. Aamupäivästä laitoin taas vaihteeksi kaalizopan tulille ja lähettiin poitsun kanssa luistelemaan läheisen koulun jäälle. Ei se niin helppoa ollutkaan pojan mielestä, mutta kivaa oli silti. Harmi, ettei tuolla ole mitään sellaisia työntötukia tarjolla. Jos vielä pari kertaa edes kerettäisi tänä talvena käydä. ♥



Iltapäivästä suunnattiin sitten anoppilaan, jossa vetästiin melkoiset hamppariateriat. Ai mikä possuilu viikonloppu? :D huomenna jatketaan. Samunen veti mummin kanssa tirsatkin. ♥ Tultiin kotiin vasta vähän ennen kasia ja samantien suunnattiin saunomaan ! 

Aikas poikki sitä kyllä onkin. Ihanaa päästä nukkumaan. Ah.

Huomenna koittaakin mun synttäreiden juhlintapäivä nro 2, nimittäin se pikavisiitti Viroon Pyryn kanssa. Huippureissu taatusti tulossa. ^^'

Hyvää yötä. :)

4 kommenttia:

  1. Samu näyttää iloselta vaikka onkin kumossa tossa kuvassa, sulosta! Eikä tossa autossakaan mitään vikaa ole ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan iloinen se olikin. ♥♥ Auto oli kyl joo aika bueno, kun taas hinta ehkä korkeahko. ;D

      Poista
  2. Kivoja juttuja:)
    Terkut ja halit sinne♥

    VastaaPoista

Piristäisitkö vähän? :)