sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Buzzador: Paulig Cupsolo ByMe

Pääsin Buzzadorin kautta testailemaan Pauligin uutta Cupsolo ByMe -kahvikonetta ja nyt olisi aika kirjoitella hieman mielipiteistämme. (:

Olin todella innoissani tästä mahdollisuudesta ja otin mielelläni osaa kampanjaan. Kampanjan kautta sain hankittua Cupsolo ByMe -laitteen ennen sen kauppoihin tuloa ja myös edullisemmin.


Aiemmin tässä taloudessa meillä on ollut Dolce Gusto, joten toisen valmistajan kone oli kiva uusi tuttavuus.

Laite on todella helppokäyttöinen, vaikka käyttöönotto kestikin hetken. En millään saanut laitteen kaikkia valoja palamaan yhtäaikaa, vaikka ohje näin ohjeistikin. Lopulta tämäkin kuitenkin onnistui ja laite oli käyttövalmis, jihuuu!

Käytön jälkeen käytetyt kapselit putoavat säiliöön, josta ne on helppo sitten tyhjentää roskikseen! Vesisäiliön täyttö nyt ei ole sen hankalempaa kuin mikään muukaan. ;)


Minähän en itse juo ollenkaan kahvia, joten kahvit on testattu perheen tai ystävien toimesta. Itse olemme nautiskelleet valtaisan kapselilajitelman vaihtoehdoista kaakaot ja joinpa itse jopa yhden laten, tämä ei kahvilta edes maistunutkaan. ;) (muoks. Huomasinpa tehneeni mokan. :D Tämän valmistumiseen olisi pitänytkin käyttää kaksi erilaista kapselia. Hyvä minä :D.)


Juomamme kaakaot olivat oikein hyviä, mutta ovathan ne vähän pieniä. Normaalisti kun itsetehtynä jos kaakaota juomme, niin tehdäänhän sitä koko kupillinen, piripintaan asti, hihi. Näissä annoskoko on tehtaalla säädetty 120ml. Laitteessa on myös ominaisuus, jolla voi säätää tuota annoskokoa. (:

Muiden maistamat kahvit olivat myös vähintään kohtuullisia, eivät kuitenkaan ihan vedä vertoja tavanomaiselle itse keitetylle. 

Meidän talouteen tämä on oiva laite, kun emme itse kahvia juo. Yksittäisen kupillisen tekeminen on helppoa ja nopeaa, eikä tarvitsi pelata suodatinpussien ja kahvijauheiden kanssa. Hankala kuitenkaan uskoa, että esim. isovanhemmilleni tämä olisi hyvä. Ihmisille, joilla menee aamuisin pannullinen kahvia.

Herkutteluun tämä on kuitenkin mainio. (: Ja niihin kiireisiin hetkiin, jolloin toivoo kahvin olevan valmis silmänräpäyksessä.

Itse harmittelin sitä, ettei kapselilajitelmassa ollut mukana Pauligin mainostamaa GLÖGIÄ. Tätä mennään kuitenkin itse hakemaan kaupasta, koska molemmat pojan kanssa tykätään glögistä ylikaiken. Toki noita kaakaokapseleita haetaan myös. ♥ Minttukaakao on herkkua, siitä ei pääse mihinkään. ♥


+++++ Voin ehdottomasti suositella laitetta satunnaisiin herkutteluhetkiin. +++++

2 kommenttia:

 1. Meillä on Dolce Gusto -kapselikone, jossa on alkanut ikävästi virtanappi renkata. Ei meinaa lähteä toimimaan ollenkaan. Harmillisesti olin kuitenkin vähän liian hidas tähän kampanjaan... Seuraava kapselikeitin voisi kyllä olla Pauligin. Nespressokin löytyy kaapista, mutta siihen pitäisi kapselit ostaa netistä. Liian monimutkaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi.. Meillä toi Dolce Gusto on toiminut tähän päivään asti ihan hyvin, mutta sen laitoin nyt kaapin perukoille tän uuden tieltä.. :)

   Kannattaa kokeilla tätä jos on tällaiselle kahvikapselikoneelle käyttöä.. ^^ Ihan hauskoja vehkeitä. :)

   Poista

Piristäisitkö vähän? :)