sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Jokohan se kiire hellittäisi ?

Täytyy myöntää, että nää viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet hurjan kiireisiä ja tuntuu siltä, että joka päivä on saanut olla menossa ties minne. Ihan kivaa on kyllä ollut, mutta nautin myös suunnattomasti kun nyt huomenna alkaa vähän helpompi viikko. Tosin huominen taitaa vielä mennä vähän ympäriinsä ajelussa..

Tänään oli palmusunnuntai, jota ei meillä kyllä pahemmin huomannut. Poitsu ei käynyt virpomassa eikä mekään avattu kolmelle pimpottajalle ovea, koska ei olisi ollut mitään tarjottavaa.. Jospa ensi vuonna Samunenkin pääsisi virpomaan. En mä sitä kyllä itse koe mitenkään suunnattoman tärkeänä.. Itse en pahemmin muista niitä kertoja kun olisin pikkuisena käynyt virpomassa, mutta isompana muistan, että ihmiset osasivat olla aika tylyjä. :s Paiskattiin ovi nenän edestä kiinni tms. Syötiin meillä tänään sentään edes mämmiä.


Viime päivinä meillä on touhuiltu mm. mun ja mun siskon vanhoilla legoilla. Kivojahan ne on, mutta ai että kun niiden siivoaminen on vielä hitaampaa kuin duplojen. Huh. Noooooh. :P Aika nostalgisia hetkiä koin itsekin kun kahta legolaatikkoa tongin. :P


Play-doh, meille entuudestaan tuntematon, muovailuvaha on päässyt myös testiin ja on aika kivaa. Värit ei niin herkästi sekoonnu toisiinsa ja nää tuoksuu kivoille. :P Tavismuovailuvahat tuntuu meillä liian nopeasti muuttuvan ruskeaksi kun kaikki värit sekoittuvat keskenään.. :)

Välikausivaatepostaus on edelleen tekemättä.. Kiireiltäni en vain millään ole ehtinyt..

ps. Huomenna luvassa jotakin spessua teille lukijoilleni. :)

pps. Tänään saapui kotiin tuotuna myös fb-kirppikseltä ostettu iso iso expedit -hylly, jihuu. Kunhan sen vaan saa joskus koottua. ^^'

ppps. Kutsukortit pojun synttäreillekin saatiin tänään tilattua. ♥♥
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)