torstai 28. helmikuuta 2013

k a k s k y t k o l m e

Niin se oma synttäripäiväkin oli ja meni toissapäivänä ! Eipä vielä onneksi tunnu hurjan vanhalta vaan oikeestaan aika hyvältä.

Synttäripäivä kului oikein kivoissa tunnelmissa (plus eritoten verrattuna ainakin toissavuoteen :D). 
Samulla oli perus kerhopäivä ja itse piipahdin sillä välin kaupassa hakemassa tarvikkeet kotitekoiseen pizzaan ja ostinpas pakastekakunkin. ^-----^

Mitään lahjuksia ei kotoota tullutkaan, jonka tiesinkin, mutta olisi ollut kiva saada edes Samulta kortti, mutta ei toi ukko ollut mitään semmoista Samun kanssa tehnyt.

Hain poikasen kerhosta ja tultiin kotiin nautiskelemaan pizzasta ja sitten vähän myöhemmin siitä kakkusesta. Samu-possusenikin olisi syönyt sitä vissiin loputtomiin ja taiskin kokonaisuudessaan syödä sitä enempi kuin mä ite. :P Onneks on hoikka poika niin ei tarvitse hirmuisesti rajoittaa.

Pihallakin käytiin vähän laskemassa liukurilla. Kivaa oli. Samulla on ollut vaan pulkkia, mutta ton liukurin ostin sitten alkuviikosta kun käväisin Anttilassa.

Mä suuntasin sitten vähän illemmalla leffaan parhaan ystäväni Antin kanssa. Käytiin katsomassa 8-pallo ja olihan se aika hyvä. Vähän erilainen kyllä kuin mitä odotin. Hyvä tarina ja mahtava loppu ! Voin suositella! Leffaherkkuna jäähilejuoma (nams) ja pienet popparit!

Hetkeksi mentiin leffan jälkeen vielä Antille istumaan iltaa ja sitten vikalla bussilla suuntasinkin kotiin NUKKUMAAN.

Paras syntymäpäivä pitkään aikaan. ^------^



NYT ÖITÄ !

2 kommenttia:

Piristäisitkö vähän? :)