lauantai 9. maaliskuuta 2013

Laatuaikaa oman pienen kanssa. ♥

Nyt onkin ollut ihanaa pyhittää aikaa ihan vaan Samulle ! ♥ Viikko muuten on ollut niin hurjan kiireinen. Miten te normaalisti työssäkäyvät ihmiset pystytte olemaan pikkusista erossa aina pitkän päivän ? Siis täytyy myöntää, ettei mullekaan tee tiukkaa jos on kyse yhdestä tai vaikka kahdesta päivästä, mutta nyttenkin kun perättäisiä kiireisiä päiviä oli neljä, kyseenalaistin jo sen, että olenko hyvä äiti. -___- Olihan ne ihan kunnollisia menoja kyllä, eikä mitään, että olisin vaan kavereiden kanssa hengaillut, joten... Totahan se sitten kuitenkin on kun työt virallisesti alkavat. Huh. Nyt mussu istuskelee tässä sylissä. ♥♥ Taustalla soipi Vain elämää-albumi !

Ja tosiaan, mä hain tänään töitä ! Kiva vielä kun voi vähän itse vaikuttaa siihen, että mitä hakee. Reilun kuukauden kuluttua kun menen kirjoille työkkäriin niin täytyypi vaan hakea sitä mitä he ehdottavat. Toivotaan nyt edes, että pääsisin haastatteluun. =) Ihan oikeasti oon ollut ihan minimaalisesti elämäni aikana töissä. Jänskähän se on nähdä, että mitkä mahikset on työllistyä kun ikää on 23 ja työkokemusta käytännössä nolla.

Eilen mentiin superaikaisin nukkumaan, eli klo 21.30 mäkin olin jo peittojen alla. Ihanaa oli mennä nukkumaan tietäen, ettei ole herätyskelloa soimassa. Aikaisinhan me kyllä herättiinkin normiin verrattuna eli vähän yli kahdeksan jo, mutta ei se mitään.

Tänään ulkoiltiin oikein kunnolla kun ilmakin oli mitä mainioin. ^----^ Aurinko paistoi eikä ollut kylmä. Ainoa harmitus musta oli se, ettei Samulle ollut seuraa pihalla, muttei se onneksi juuri näyttänyt poitsua itseään häiritsevän. :)

Ulkoilun jälkeen väsäsin iltaruoaksi pakastepinaattisoppaa, joka upposi oikein hyvin koko porukalle. Samulle kananmuna taitaa kuitenkin olla keiton kohokohta !


Tunnin päästä olisi vielä sauna ja sitten pääseepi nukkumaan. ♥ Huominen ja maanantai on myös näitä ihania päiviä pojun kanssa. Tiistaina ne menot taas taitaa alkaa..

Ensi viikolla olisi luvassa meidän välikausivaatteista postausta. ^^'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)