sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Busy week - fun or not ?

Viikko on ollut hurrrrrrjan kiireinen taas vaihteeksi. En valita silti. Vähän normaalista poikkeavat jutut tekee elämästä mielenkiintoisempaa ainakin. Pari päivää vielä venähtivät melkoisesti ja lauantaiaamunakin suunnattiin Porvooseen jo aamuneljältä ! Huh, millonkohan oon viimeksi joutunut heräämään noin aikaisin. Tuskin koskaan, I think.

Eilisen kuitenkin sain aikalailla pyhitettyä Samulle, kuten myös tämän päivän. ♥♥ Rakastan tuota poikaa niiin tuhottomasti. On se mussukka ! Tuonne se simahti sänkyyn ja kohta kömmin itsekin viekkuun. Nukahti ilman, että ehdinkään viereen, joten ajattelin, että kirjoitellaan nyt tänne vielä.

Viikon tekee huikeaksi myös se, että olen saanut käyttööni auton. Kivaa, että saa ajotaitoa pitää yllä ja on päässyt tekemään kauppareissut helpommin. ;) Busseilla on tylsää tulla kotiin kun on kaksikin superpainavaa ruokakassia.. Tätä herkkua jatkuu vielä tämän viikon. Otetaan tästä siis kaikki ilo irti !

Tänään oli huippupäivä. Aamupäivä oltiin ihan kotosalla, mutta puolen päivän aikoihin suunnattiin sitten Hoplopiin Samun, isimiehen ja parin lainalapsen kanssa (ystävän tytär ja poika). 2.5h vierähti riehakkaissa tunnelmissa ja kaikki lapsukaiset (myös mä ja Joni) taisivat nauttia kovasti. ^----^ ♥ Ihania nämä lapsukaiset kun niin tykkäävät Samusta. Kulkevat yhdessä ja auttelevat jos ei esim. itse pääse jonnekin. Tämän reissun jälkeen suunnattiin lainalasten äidille vielä kahvittelemaan. Kiiitos vaan tarjotusta ruoasta ja herkuista. :P Kyllähän ne kaikki uppos ! Keksejäkin taisin vetäistä aika monta. ;D Onneksi karkkilakko pitää siltä edelleen. Lakkoiltu on jo kuuuuusi pitkää viikkoa. ^^


Tänään on myös mm. väritetty käärmehiä !


* *

Huominen on kiirepäivä vielä, mutta sitten taitaa loppuviikko olla suht rauhallinen. Ei ainakaan toistaiseksi ole näkyvissä mitään normaalista poikkeavia menoja.. Joka oiskin ihan kiva. ♥

Välikausivaatepostaustakin vielä hieman viivästyy.. :s Eräät housut nimittäin eivät vielä ole mulla. Ensi viikolla sitten!

Viikon päästä alkavaa viikkoa odottelenkin jo kovasti. Pieni reissu tiedossa pojun kanssa. ♥♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)