maanantai 11. maaliskuuta 2013

Voitetut duplot

Voitin Mami Go Go -blogin järkkäämästä kilpailusta Samulle paketillisen uusia duploja. Tänään vihdoin kerkesin paketin noutamaan ja poika pääsikin niiden parissa touhuamaan kun kotiuduttiin kerhosta. ♥♥ Samun saama palkinto oli "taaperon ensimmäinen rakennussarja". Nämähän on jotain uusia duploja. Ikäsuositus 1,5v-3v. Samu (melkein 3v) tykkäsi todella ja rakenteli mielellään. Kiva kun oli vähän erilaisia paloja kuin meillä ennestään on.. Duplot on huippuja, onko teidän muidenkin mielestä?

Kuten uskoisin teidän tietävänkin, nämä on tietysti yhteensopivia kaikkien muidenkin duplojen kanssa. Tänään kuitenkin leikittiin vain näillä uusilla. Sekoittukoon muihin sitten myöhemmin. ;)

Duplolaatikko oli kivan pussin sisällä, johon sitten leikin jälkeen kerättiin kaikki uutukaiset duplot.


Kiiiitos näistä. ♥♥ Poika on erittäin iloinen näistä ja niiin on äitikin!

Ps. Tänään on myös käyty polskimassa ja siivottu. Pesasin pikaiseen alakerran lattiat ja Samukin halusi olla vähän apuna. :) Ihana apulainen. ♥ Se tykkäis muuten muutenkin aina suihkutella yleispuhdistusainetta joka paikkaan.... Ja siis rätillä tmv. putsailla. Oiskohan samanlainen vielä vaikka kymmenen vuoden päästä ? Itte hain myös autosen uinnin jälkeen. Aamulla saan kiikuttaa pojan autolla kerhoon, hihi. :)


Huomenna alkaa taas omat puuhat. Kait toi mussu isin kaa pärjää. ♥

2 kommenttia:

  1. Muistan, kun rakenneltiin Sampan kanssa reilu vuosi sitten Duplo-torneja ja toinen oli ihan innoissaan, kun sai rakennettua itteäänkin korkeampia torneja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä ! ^___^ Duplot on kyllä huikeita. ^^ Sun pitäs joskus tulla meille yökyläilemään taas. Vaik ennen synttäreitä ainakin? :)

      Poista

Piristäisitkö vähän? :)