keskiviikko 9. toukokuuta 2012

PLÄÄÄÄÄÄÄHHH!

Heipähei ja voi huokaus heti ensalkuun. :/ Viikko ei oo täällä startannut kovin kummoisesti. Nimittäin, maanantaina vihdoin ja viimein varasin hammaslääkärin kun n. kuukauden verran yks hammas vähän vihoitellut ja sainkin sit heti seuraavaksi päiväksi ajan Tilkan Hammasklinikalle.  Noooh, tiesin kyllä, että siellä on reikä, mutta mitään ihmeempiä en kuvitellutkaan. Ei ollut montaa hetkeä mennyt, kun hammaslääkäri ilmoittaa, että siellä on iso ja syvä reikä, joka on muhinut jo kauan.. Ihmetyttää kovasti miten noin muhkea reikä on päässyt syntymään ilman mitään kovempia särkyjä. Mua lähinnä vaan välillä vihloi ja joinain päivinä jotain pienehköä särkyä.. Nooh, siitä otettiin sitten röntgenit ymym. ja nyt on sitten 99% todnäköisyydellä edessä juurihoito, kamalaa. Lääkäri oli kyllä sitä mieltä, ettei se satu kunhan kunnolla puudutetaan, pitää vaan jaksaa pitää suuta auki toimenpiteen ajan.. Huh. Kurjin juttu tässä kuitenkin on se, että jos reikä on niin syvä kuin se ehkä on (:DD) niin siinä ei mitkään paikat pysy ja sitten hammas pitää repiä irti.. Voi huokaus.. Kyllä oli masentuneet fiilikset ton ajan jälkeen.. Nooh, parin viikon päästä edetään, nyt hampaassa on lääkepaikka.


Muuten meille kuuluu oikein hyvää! <3 Ollaan nautittu eritoten ihanasta säästä. :) Ihanaa kun on ollut lämmintä, eihän sitä kohta tarvii takkia enää ollenkaan. Samu on aivan in love sen pyöräänsä! Sai sen (peruspyörä apupyörillä) siis synttärilahjaksi mun anopilta. Samu polkee sillä hurjan hienosti eteenpäin ja oon mun pallurasta niin ylpeä! <3 Neuvolantätikin sanoi, että voi mennä vielä ens kesään ennen ku oppii. ;) Naapurintytön äiti ihmetteli kuinka hienosti Samu polkeekaan ja kertoi, että oma tyttönsä 3v muuta tee kuin jarruttelee.. Tuli ylpeä fiilis, hihi! 


Viime viikonloppu oltiin pitkästä aikaa mun mummolassa pojan kanssa! Oli ihanaa olla siellä. (: Ulkoiltiin, käytiin kaupoissa ja kirppiksellä! Harmi vaan, ettei mitään ihmeempiä löytynyt.. Tykkäisin käydä kirppiksillä, mutta harvemmin käyn, lähinnä vaan silloin kun ollaan mun mummolassa tai mun äidin luona.. Kun olin raskaana ja kun Samu oli vielä pienenpieni, niin silloin löytyi vaikka mitä, mut tuntuu, et esim. vaatteita ton kokoselle löytyy suht harvoin.. Noo, jospa sitä kesällä ehtis käydä noilla isommilla kirppareilla!

 Mummolassa meillä on tommoset pikkurattaat, jotka vaari on bongannut kirppikseltä jollain 5€:lla. Loistavat ovat siellä käytettäviksi. (:

Tässä Samu työntelee mun tai siskon vanhoja nukenrattaita! Kyydissä siellä on Snoopy-pehmo, joka on mummolassa aina Samulla unikaverina. <3 Näissä molemmissa kuvissa näkyy myös muuten kivasti ihana Veikeän siili-pipo ja Molo Kidsin vk-haalari!



Viikonloppuna olisi ihan huipputapahtuma nimeltä Siivouspäivä, johon haluaisin hirmusti osallistua! Siinä idiksenä on siis, että koko kaupunki muuttuu isoksi kirppikseksi ja kaikki voivat myydä omia romujaan (tai aarteitaan ;>) esim. omalla pihalla! (: Vielä on vähän kiikunkaakun oma osallistuminen, ellei tänne Jollakseen päin ilmesty enempää myyjiä.. Koska jos myyjiä ei ole, niin ei ole ostajiakaan.. Tietty sitä vois vaikka ottaa myytävät mukaan ja mennä vaikka Laajasaloonkin tjtn. :D Kannattaa kurkata, että mitä tapahtuma tämä on: siivouspäivä . Meiltäkin varmasti löytyy ainakin Samun vaatetta, jota voi myydä ja jonkin verran myös omia. Varmasti kaikkea pikkusälää kaikennäköistä muuta löytyy myös. :p Rahalle olisi aina käyttöä ja näin pääsisi ilmaiseksi myymään eikä tarvitsisi mitään pöytävuokria maksaa. Kiinnostaako tämä ketään muuta? (:



Parin tunnin päästä lähden mäkin moikkaamaan kaveria ja mennään sit pokeria pelaamaan, jeijj! :) Mukavaa loppuviikkoa kaikille!. <3

3 kommenttia:

  1. Saa sitä VAARINKIN luona Käydä Kova ikävä!!!!!!!

    VastaaPoista
  2. Olikin vanhempi juttu, Niin kuin minäkin ;) Saa silti tullä käymään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me tullaan! <3 Kesäloma alkaa pian.. :) Ollaan yhteyksissä!

      Poista

Piristäisitkö vähän? :)