sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Äitienpäivä. :]

Äitienpäivä! (: Kyllä äitinä olo on ehdottomasti mahtavinta mun elämässä. <3  Toivottelen hyvää äitienpäivää myös kaikille muille äideille! Toivottavasti kaikilla on ollut mukava päivä! Meillähän päivä (valitettavasti) starttasi ihan normaaliin tapaan, eli minä heräsin pojan kanssa ymym. Syötiin siinä aamupuurot ja touhuttiin kaikennäköistä. (:


Omalle äitille ja mummille sain mielestäni tosi kivat lahjat! Satuin facebookista voittamaan yhdestä arvonnasta 160€:n arvosen hemmottelupaketin (sis. ainakin perusteellisen kasvohoidon, jalkahoidon ym...), jonka annoin äidilleni ja mummille sitten suklaata! <3 



Ei tullut aamiaisia sänkyyn saati mitään muutakaan.. Sentään puolen päivän aikoihin kävivät isi ja poika keräämässä mulle kimpun valkovuokkoja. Menivät sen jälkeen vielä muutenkin ulkoilemaan eli sain rauhassa olla hetken kotosalla. (: Niin ja sain myös ärräpuodista semmosen koodin, jolla piti saada 2 suklaalevyä, mut olikin joku erikoiskampanja niin sain 3. Omnomnom. Kyllä läskin taas kelpaa. ;pp Ainoa harmitus on se, etten minkäänlaista korttia saanut, ettei jää mitään varsinaista muistoa, mutta ajatushan se on se tärkein!



Mukava päivä kyllä oli muutenkin. <3 Kävin hyvää kaveria moikkaamassa ja sattumalta törmättiin toiseenkin yhteiseen kaveriin. (: Ihana ilma oli ja näin! (: Kotiin kun tulin, niin oli ruokakin valmiina, jeee! <3


Muutenkin, koko viikko on ollut tosi jees lukuunottamatta sitä hammaslääkärikäyntiä! Perjantaina tuli nimittäin myös ilmoitus toisesta voittamastani nettikilpailusta. Palkinto olikin suurenmoinen, ehdottomasti isoin palkinto, jonka oon koskaan voittanut. Voitin nimittäin vuosikymmenen bileet itselleni ja 50:lle kaverilleni Baarikärpääseen. Oli tullu sähköpostiviesti ilmoittaen voitosta ja ensi viikolla aletaan bileitä suunnittelemaan! Jänskää! En tiedä yhtään, että mitä palkinto pitää sisällään.. :)


Oon siis jo vuosia vuosia osallistunut noihin kilpailuihin (Arvontasivut).  Kaikennäköistä on tullut voitettua. Tänä vuonna nyt on tullut nää kaksi tässä viestissä mainittua, 70€ arvoinen kiinteytysvoide, ruoat neljälle Pizza Hutissa, neljä Lapsimessulippua ymym. (: Kyllähän nää ihan kivoja juttuja aina on! <3 Kotiäidille jotain kivaa pientä luksusta!


Nyt kuitenkin pikkumiehen kanssa nopsaan iltapesulle ja nukkumaan! Huomenna polskimaan, jos ei olo tunnu liian flunssaiselta. (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)