tiistai 15. toukokuuta 2012

LÄMMIN PÄIVÄ!

Oi kun on ollut ihanan lämmin päivä. (: Tuossa pihalla kun on istuu niin on melkeinpä KUUMA. Helposti siinä pystyi olemaan vaan toppi ja lyhyet housut päällä, oih! Saa nähdä mimmoinen kesä tänä vuonna on.. Itse en mistään superhelteistä tykkää, kun en pahemmin missään rannoilla käy tai mitään. (: Mun mielestä ihanne on semmoinen vähän 20C molemmin puolin.. Toki niinä päivinä kun joskus harvoin menee uimaan, niin saa olla ihan KUUMA.


Tänään lähettiin aamupäivästä Samun kaa testaamaan ekaa kertaa sen reppua, jonka annoin sille synttärilahjaksi. Lähdettiin siis ilman rattaita bussilla lähikauppaan (1,5km päässä). Kiva muutenkin kun käy kaupassa ilman rattaita, niin pääsee Samu työntämään pikkukärryjä. <3 No, meillähän bussit kulkee ei-ruuhka-aikoina tosi harvoin eli kun tultiin kaupasta, niin bussi oli tietenkin just mennyt.. No, ei kun kävelemään.. Huh, se olikin melkonen reissu! Jonkin matkaa Samu maksoi ihan hienosti, mutta sitten rupesi kitisemään ja huutamaan, et "syliiin, syliiiin"... Välillä sitten poitsua hetken aina kannoin ja sitten taas käveltiin.. Turhan pitkä matka siis! No, treeniä vaan lisää. ;)


Kun tultiin kaupasta, jäätiin vielä hetkeks pihalle touhuamaan ja sit kotiin syömään! (:


Nyt ovat isi ja poika pihalla ja ite meen just kohta meikkailemaan ja pukemaan. Mennään mun siskon ja Samun kanssa moikkaamaan mun isän äitiä. (: Ite oon viimeks hänet nähnyt joulukuussa, sisko varmaan vuos sitten. Kivaa siis mennä sinne. :]]


Oi ja tykkään kyllä niin noista meidän uusista rattaista! Eilen kun mentiin polskimaan, mentiin niillä kun just uimakamat uskaltaa laittaa sinne pieneen tavarakoriin! Onhan noissa hyvät ja huonot puolensa verrattuna noihin yhdistelmiin, mutta aika loistavat kuitenkin!


Palaillaan taas paremmalla ajalla! (: Jos lukijoitakin saisin jostain lisää, niin vinkkejä otetaan vastaan, että mistä haluaisitte mun kirjoittavan. :]]


Kivaa aurinkoista loppupäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)