tiistai 3. kesäkuuta 2014

Kesän eka puistoruokailu !

Pari vapaapäivää alkaa taas olemaan pulkassa.. valitettavasti..

Poitsu viety päiväkotiin ja itse nautiskellut illan hetkistä itsekseni.

Tänään korkattiin kesä 2014 käymällä lähileikkipuistossa. :) Samu nappasi pyörän ja mä reippailin siinä vieressä! Pitkä matkahan meillä ei ole, onneks. ;)  Ilmat ei oikein suosinut, kun satoi vettä, mutta kivaa näytti pojalla olevan. Taiteilemaankin pääsi hetkeksi, nimittäin maalaamaan. Puistoruoka, lohisoppakipollinen, upposi myös suhteellisen reippaasti. ;)

Kotona myös jatkettiin hieman taitelua.. :) Piirustustaidot mulla on siis edelleen samanlaiset kuin joskus 7v:nä. Mä en vaan osaa. :D Mut siti tosta tuli mun mielestä ihan hauska.. :P Samun piirroksessa on mm. ruohoa, aurinkoa ja ruohonleikkuri.. :P

 



Eipä tässä onneksi ole kovin montaa työpäivää jäljellä, ennen kuin päästään vähän lomailemaan. ;) Toivotaan niiiiiin, että ilmat suosisi meitä. ^-----------^ Onneks ei kuitenkaan vielä ole ihan kesälomasta kuitenkaan kyse. Sekin kyllä siintää tuolla tulevaisuudessa.

Tähän loppuun vielä kuva Samun eilisestä lookista. (Huomatkaa hieno "tatska" :D)


Plus wau, blogiini on kirjautunut viideskymmenes lukija.. :) Täytyy koittaa tässä kesällä järkkäillä jotain arvontaa vaikka sen kunniaksi.. :))))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)