sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Aina ei mee niin kun Strömsössä.... / Uus banneri !

Ei kyllä tosiaan.... !

Keskiviikkona vein Samusen päiväkotiin iltapäivällä ja suuntasin itte iltavuoroon. Muutaman tunnin olin kerennyt ajella ja pienellä tauollani sitten satuin vilkaisemaan puhelinta. Päiväkodista oli tullut soittoa ja viestiä, että poika on kuumeessa ja silmät rähmivät; pitäisi siis hakea kotiin. Ei kun soittoa työnjohtoon, että tilanne on tämä ja kotiin pitäisi päästä! Tämä onneksi järjestyi erittäin nopeasti.. =)

Ilmoitin sitten päiväkotiin, kun pääsin lähtemään ja sain vielä suosituksen käydä apteekissa ja kaupassa rauhassa ennen kuin haen Samun.

Harmillisen tästä teki se fakta, että pojan piti lähteä isänsä isälle ekaa kertaa yökylään perjantaina, mutta tämä reissu jäi nyt luonnollisesti tekemättä. Mun taas piti saada viettää täysin vapaa viikonloppu, ilman töitä siis myös. Nähdä kavereita, SIIVOTA ja olla vaan. Ja kun tosiaan poikahan ei oo ollut kertaakaan sairaana sen jälkeen kun päiväkodin aloitti, niin jotenkin tuntui käsittämättömältä, että miten sen piti juuri tähän viikkoon nyt osua. :D

Seuraavana päivänä yksi Samun mummeista tuli tänne meille vahtimaan Samua kun mulla oli varattuna hieroja. Onneks mumminsa tuli meille. ♥ Muuten ois hieroja jäänyt käyttämättä ja rahat olis mennyt myös. 

Mumminsa käytti sitten pojan AUTOLLA lääkärissä sillävälin ja lopputuloksena sekä silmä-, että korvatulehdus! Huh!

Pari päivää menikin siis vähän enemmän sairastellessa.. Mutta onneksi nyt alkaa helpottaa. Pojalla ei oo ollut kuumetta sitten ekan päivän. Oikeastaan enää vaivaa flunssa. :) Äiti tosin tuntee vuorostaan itsensä kipeäksi...

Eilen kuitenkin vointi jo sen verran parempi, että suunnattiin käymään Ikeassa siskoni kanssa ja Anne tuli sit vielä meille yöks. ! ♥ Mitään kovin turhaa en onneks ostanut! Nää ihanat verhot oli yks juttu. Hih.


Tänään lumentultua uskallettiin jo puolisen tuntia kevyesti ulkoillakin. Pääsi talvihaalari vihdoin näin tammikuussa käyttöönkin!
Illemmalla olisi kuitenkin Samulla suuntana päiväkoti ja mä aikaseen aamuvuoroon. Huomenna ehkä sit vaarille? Soitellaan vielä, että huolivatko flunssassa.. :)

Mut menihän ne huimat neljä vapaapäivää näinkin. :] 

ps. Mitäs tykkäätte uudesta simppelimmästä bannerista? ;)

2 kommenttia:

  1. Banneri on tosi kiva :)
    Meillä yleensä myös sairastellaan aina silloin kun olisi jotain menoa, innolla odottaa ja sitten suunnitelmat peruuntuu :( ei kivaa ollenkaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. :)

      Mmmmh.. Näinhän se vähän tuntuu menevän.. :/

      Poista

Piristäisitkö vähän? :)