tiistai 23. lokakuuta 2012

Voi miten kiva päivä. :)

Aamulla heräiltiin poitsun kanssa ysin pintaan ja loikoiltiin sängyssä vielä pitkä tovi. ♥ Mukavaa kun hälläkään ei heti ollut hirmuinen kiire lähteä pois.

Lounaaksi syötiin savustettua siikaa, pottuja ja tottakai oli kasvislisukkeet ! Nams, maistui, poikakin vetäs lautasen melkein tyhjäks.

Leikittiin duploilla, tai siis poika laittoi niitä vieri viereen tollaiselle alustalle ja pyysi äitiä etsimään lisää duploja. Sohvien alta niitä löytyi melkoisesti ja yläkerrassakin oli iso kasa. :D Silti niitä tuntuu olevan kateissa melkoisesti.. Meillähän tosissaan ei oo mitään supersiistiä aina ja roinaa löytyy, joten tavaroiden etsiminen on välillä vähän hankalahkoa. Avaimetkin oli eilisestä asti kateissa, mutta kaikkien paikkojen penkomisen jälkeen (sis. myös roskapussin tutkimista...) ne löytyikin sohvan alta, onneksi !


Poitsu meni tirsoille vähän kahden jälkeen isin kanssa ja mä kipasin käymään kaupassa. Unohdin kyllä sen tärkeimmän eli huomiselle pottuja tjtn.. Kai me jotain keksitään. Huomenna luvassa härän paahtopaistia. Öhm, oonkohan mä koskaan tommosta syönyt? :D Se on siitä Lidlin kärryrallista. :)

Kaupasta kun saavuin, otin lasin limua, pari palaa suklaakakkua mitälie ja tulin tähän koneelle. Nyt oon ollut tässä 40min ja toistaseks pojat vielä nukkuvat. Kunhan poika herää, niin jotain välipalaa nassuun ja pihalle. Tänään kun ei vielä ole erityisen kylmä. :)

Tervetuloa myös 12. blogini seuraaja ! :)

Yritän jotain arvontaa kyllä värkkäillä tässä. Senhän lupasin jo kun lukijoita on 10.

Lupaan siis, että viimeistään lauantaina 27.10 blogissani starttaa ihkaensimmäinen arvonta. Saa nähdä mitä me teille keksin. ^^

1 kommentti:

Piristäisitkö vähän? :)