torstai 11. lokakuuta 2012

Mummolareissun kuulumiset ja Samun talvitakit.

Mummolareissu oli taas kerran oikein kiva, vaikkakin tällä kertaa aika lyhyt. Tultiin myöhään maanantai-iltana ja jo keskiviikkoaamuna lähdettiin pois.

Mitään kummempia ei tämänkertainen reissu sisältänytkään. Oliverin kirppiksellä tietty piipahdettiin ja Samulle löyty talveksi Jonathanin kevyttoppatakki 5,5€, poliisiauto mummolaan leluksi 2e, popot talveksi 3€. Ihan kivat löydöt siis ! Kengät ei ole huippukunnossa, mutta ihan passelit käytettäviksi. Takki on melkein uudenveroinen ja tosi kiva. :) Poliisiauto äänillä oli tietysti Samun lemppari ! ^^ Ulkoiltiin tietty kans ja bongattiin hämähäkkikin. Kuvassa näkyy myös Samun addun talvipopot koossa 25. Otettiin käyttöön jo nyt, koska en usko, että menevät koko talvea. Snoopya poju työnteli nukenrattaissa.






Sitten vielä haluan esitellä noi takit, uuden Name It:n söpöilytakin ja tuon aiemmin mainitsemani Jonathanin, joka kelpaa pihatakiksi ihan hyvin. :) Kun vielä kaveriksi saadaan jotkut toppahousut, niin kaikki hyvin !




Tuossa vielä söpöilypipo Name It:n takin seuraksi. ♥ Pipo samaisesta liikkeestä kuin takkikin.

Mä rupean nyt valmistautumaan pokeri-iltaan. :) Huomenna ehkä luvassa sirkus postausta. Kuvia sieltä ei vaan oikein saanut kun ei saanut salamaa käyttää. :( Videoista toiv. joku on hyvä !

ps. Tänään joo oli neljäs kuvauspäivä tv-ohjelmaan liittyen ! :) Kuvattiin täällä meillä ja myöskin Hakaniemen suunnalla. KIVA PÄIVÄ OLI !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)