torstai 25. lokakuuta 2012

Kickboxing, thaiboxing, krav maga ...?

Huh, alkuvuodesta taidan aloittaa kuntoilemisen. Tuli kilpailuvoittona Combatin facebook -kilpailusta ilmainen peruskurssi. Oh. Nyt ei riitä aika aloittamaan heti, joten starttaillaan sitten ensi vuoden puolella ja toivotaan, että kurssien aikataulutkin olisivat mulle vähän paremmat. Aika jänskää.

Mitenköhän mä jaksan ?
Kuolenkohan heti ?
Varmaan treenien jälkeen on huippufiilis silti ?

Pitäisi varmaan vähän alkaa liikkumaan ennen kun ton kurssin käyn. :D Muuten voi olla, ettei happi kulje ! 16-vuotiaana kävin hapkidon peruskurssia kaverini kanssa.. Se oli ihan kivaa, hiki virtasi, mutta oli myös hauskaa. Mies tosin oli sitä mieltä, että tuolla Combatissa treenataan aika kovastikin. :DD Mullehan se kyllä tekisi ihan hyvää, kalorit palaisi !

Saisinkohan mä jonkun kaverin mukaan treenailemaan ?

******

Tänään on puistoiltu poitsun, ystävän ja hänen poikansa kanssa. Oli aika viileähkö ilma, yöllä oli ollut pakkastakin, mutta ehdottomasti oli virkistynyt olo kotiin päästessä. ♥ Sitten tehtiin pikaseen ruokaa, syötiin ja nyt poitsu on taas vaihteeks vielä unosilla !


  
1.5h päästä lähden itse pokeri-iltaan. Eilinen pokeri-ilta olikin mukava kun tuli voitto. =)  

Huomenna sitten starttaakin jo viikonloppua. Varmoja suunnitelmia ei vielä ole. En ole osannut päättää mikä päivä lähdetään mummolaan Samun kanssa.. Haluaisin lähteä jo huomenna tai lauantaina, mutta sitten en pysty äänestämään kunnallisvaaleissa.. Joten katsellaan...

Ihania aurinkoisia syyspäiviä kaikille. Palataan viimeistään lauantaina arvonnan merkeissä. ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)