perjantai 5. lokakuuta 2012

friday / vendredi / Freitag / PERJANTAI

Huh, kiireinen viikko ja nyt ollaan jo perjantaissa.

Mitään ihmeempiä ei ole edes ollut, mutta silti tuntuu, että aikaa on ollut triplasti liian vähän ja tekemistä riittäisi edelleen.

Maanantai oli ainakin aikamoinen rokulipäivä. ♥ Ei menty ees uimaan, kun poitsu halus vaan nukkuu, söpö. ♥ Noooh, se oli eka kerta vasta sieltä pois, joten se ei maailmaa kaada. Niin ja nyt ei oo enää seuraavaan polskutteluun kuin kolme päivää, jes!  

Tiistaina käytiin lähileikkipuistossa Samun, mun kaverin ja hänen poikansa kanssa ! :) Kivaa oli ja ilmakin oli melkosen hyvä. =) Pari tuntia vierähti kaikkinensa tossa reisussa (pyöräilyt edestakasin, puistoilu ja sitten jäätiin vielä omalle pihalle hetkeks..) Sit valmistinkin ensimmäistä kertaa elämässäni kaalikeittoa ja vitsit se oli hyvää ja helppo tehä. Olin ihan yllättynyt ! Uskoin siis sen kyllä hyvää olevan, mutta helppoudesta yllätyin. ;) Aikaahan se vaati kun tunnin verran piti antaa porista, mutta eipä meillä mikään hengenhätä ollut. Suosittelen. Nyt uskaltaa kokeilla kaalilaatikonkin valmistusta joku päivä. 




Keskiviikko ja eilinen oli aika peruspäiviä. Ei kummempia. Kovasti olen koittanut tehdä noita tehtäviä mitä sain tv-ohjelmaan liittyen ja äskenkin tein jonkunlaisen pätkän Samun kanssa ! :) Vielä tehtävää silti on, mutta onneksi aikaakin on jonkin verran. Huh. Hieman meinaa nimittäin stressi noista iskeä.. Noooh, ehkä muilakin ohjelmaan valituilla voi olla samanmoiset fiilikset. :D Silti musta on ihan suurenmoista, että mut valittiin mukaan. Oon niin iloinen!

 Tänään on ollut vaan perjantai. Kotoilua ja pizzailua. :p Nukuttiin pitkään, oi. ♥ Itse käväsin leikkipuistossa Samun päikkäriaikaan ja hitsi kun olikin mukava kävellä ihan itsekseen. Kävin kiikuttamassa sinne rahan ystäväni puolesta. Ens vkolla on sitten luvassa retki Sirkus Finlandiaan. Ihanaa. En oo itsekään ollut koskaan Sirkuksessa, joten varmasti on sekä äidille, että pojalle elämys. ♥ Ystäväni Henna tulee poikansa kanssa myös mukaan, jes!

Huomenna ehkä mummolaan. I don't know yet. Olisi noita tehtäviä ja kamera haetaan multa maanantaina pois, enkä vielä tiedä, että mihin aikaan. Siitä riippunee. Katsoo nyt ! :)

Mukavaa viikonloppua kuitenkin teille kaikille ja koitetaan sitä ekaa arvontaakin tässä joku päivä miettiä kunhan kiireet vähän hellittää. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)