maanantai 29. lokakuuta 2012

Ihana luminen mummolareissu ja loisto-ostokset !!

Kuten aina; mahtava mummolareissu taas takana. Ulkoilua, mun serkku-tytön näkemistä, kirppistelyä, Tarjoustalossa käyntejä, mummin kanssa pitkiä juttutuokioita. ♥ Tästä oli meidän kolmeöinen reissu tehty.

Perjantai-illasta vasta mentiin mummolaan eli silloin ei kovin vielä mitään ehditty tekemään. Lauantaina kävi mun serkkutyttö vähän hoidossa ja pääsivät lapsoset hetkeksi leikkimään yhdessä. =) Tyttö on Samua kaksi kuukautta vanhempi. Kiva kun ovat niin saman ikäisiä. Piirtelivät ja leikkivät autoilla. :)

Tarjoustalossa pyörähdettiin myöskin, se kun lopettaa tän vuoden lopulla, niin nyt siellä oli kaikki pukeutumisen tuotteet -40%. Itselleni en edes oikein etsinyt mitään, mutta Samulle löytyi muutama hyvä ja tarpeellinen juttu. =) JES !

Kirppariltakin tein yllättäen muutaman löydön. =)






Kirppislöytöinä noi ihanat Adidaksen tuulitakki ja -housut ensi kevääksi. ♥ Kirpparilta tarttui myös mukaan hieno oranssi Jonathanin talvipipo, josta unohdin ottaa kuvan ja muutama pikkuauto mummolaan.

Tarjoustalosta Kuomat (, joista oon aina ennen ollut sitä mieltä, että ne on superhirveet, mutta noi on ihan kohtalaisen kivat ja kätevä toi tarra tossa sivussa, saa kengät helpommin jalkaan). Näille tuli hintaa 24€. Itse maksoin näistä 12€, kiiitos mummin ! :)

Sadeasusetti 12€, jeee ! Tiedä nyt kuinka paljon tätä enää syksyllä tarvitsee, mutta oli niin edullinen. Saa nähdä meneekö enää keväällä, on kokoa 90. Seuraava koko jota olisi ollut oli 110cm.

Tarjoustalosta vaari sponssas myös poitsulle kahdet sukat, bokserit ja toppahanskat. =)


Eli kivat löydöt tosiaan, oon hurjan iloinen näistä. ♥ Itseäni hemmottelin ostamalla tuubin mansikkasuklaakasvonaamiota. ♥

Reissu oli kaikinpuolin ihana, nautin suunnattomasti siitä ajasta minkä saan viettää Samun kanssa kodin ulkopuolella.

Nähdään taas, mummi ja vaari ! :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)