sunnuntai 21. lokakuuta 2012

I Love Me -messut ♥

Tänään kävin siskon kanssa I Love Me -messuilla ja oli kyllä huippua !

Budjetti messuille oli pieni, melkein olematon, mutta silti mukaan tarttui muutama kiva ostettu juttu ja ilmaisnäytteitä toinen vino pino. Arvontoihin osallistuttiin myös tottakai, nehän on aina messujen MUST. Koskaan en oo kyllä messuarvonnoista mitään voittanut, mutta ehkä tällä kertaa tärppää.

Kolmen aikaan saavuttiin messuille ja oltiin siihen asti kunnes alue suljettiin, eli kuuteen. Ooteltiin josko tulisi jotain hyviä tarjouksia vielä. ;)

OSTONI messuilta olivat Luomu Ohrahiutaleet (nää oli ihania. ♥ Maistiaisena siis puuroa ! Ei tarvii kun keittää vettä, heittää hiutaleet sekaan ja sit jo sammuttaa liesi ja antaa olla 20min! NAM! Ei siis tarvitse pelätä pohjaanpalamista.), luomu tomaattikastiketta (sisältää pelkästään tomaattia, ei edes suolaa tai säilöntäaineita siis), pari juttua kummitytölle, Samulle pupu-tikkari. Tilasin myös Me Naiset Sport -lehden, jossa tuli tilaajalahjana Acon käsi- ja jalkarasva, Fiskarsin kolme veistä, koru, Allevo-patukoita ja hammastahnaa.

Loput onkin sitten ilmaisjuttuja ja kaikennäköistähän tuossa on. :] Bonuksena vielä täytettiin sellainen kysely, jonka tekemällä sai lahjakorttilipun jollekin syksyn messuille. Eli varmaan mennään siskon ja Samun kanssa muutaman viikon päästä Elma-messuille, jeij.

Niin ja sisko sponssas mulle noi kuivatut aprikoosit. ♥


Pasilan asemalla bussia ootellessa piti vielä napata kuva maailmanpyörästä. ♥ Kaverikin tuli seuraksi vielä busseilemaan ja kävi mun kanssa kaupassa, jeij ! :) Juttuseura on aina jees !



Nyt kipinkapin nukkumaan. Aamulla lähtö kotoota klo 7.10, huh ! Hiukset kuntoon Wellalla. Leikkaus ainakin luvassa, eli se tärkeempi. Tosin värikin olisi ihan kiva, koska nää viimeksi värjätyt on KAMALAT. No, katsotaan, en tiedä mikä demotilaisuus on kyseessä. :D

ÖITÄ !





2 kommenttia:

Piristäisitkö vähän? :)