tiistai 8. joulukuuta 2015

Meidän toiveet pukille ♥

Mukava jouluinen päivä. ♥ Ollaan leivottu pipareita ja kirjoitettu pukille. Samun mielestä ehdottomasti parasta pipareiden teossa on niiden koristelu ja onhan se noin kyllä munkin mielestä. :) Hauskaa hommaa! Varmasti mennään samalla kaavalla kuin viimekin vuonna, että lähempänä joulua tehdään sitten vielä toinen satsi.


Pipareiden koristelun lomassa juolahti mieliimme myös pukki. Olin luvannut, että tänä vuonna kirjoitetaan pukille ja poitsu tietty oli innoissaan. ♥♥ Kun koitin kysellä toiveista, sulki hän vain korvansa ja pyysi minua hiljenemään, että saisi rauhassa miettiä mitä tahtoisi. :D Toiveet siis aikalailla hänen suustaan, luistimia kyllä ehdotin hänelle. ;)



Siitä löytyisi isompaa ja pienempää toivetta. (: Kaikki taitanee olla yhtä toivottuja. Kovasti hänelle selitin, että nämähän ovat vain toiveita. Pukki kun voi silti tuoda ihan mitä vaan.

Itse oon vielä vähän vihjannut ideasta, että Samun sedät veisivät pojan jääkiekko-otteluun? (: Muutenkin yhteinen tekeminen noiden sukunsa miesten kanssa olisi hälle tärkeää. :)

Lautapeli myös meidän yhteisiin pelihetkiin ei ole pahitteeksi. Pelin täytyisi siis sopia jo kahdelle pelaajalle, meitä kun harvoin on enempää.

Niin ja nuo omanikin. On siinä isompaa (:D) ja pienempää.. :) Eikä ihmeitä. Ainoa toive mikä itselleni tuon jälkeen tuli vielä mieleen, on se uusin muumimuki. Talven sesonkimuki. Eikä meillä kyllä sitä ihanaa muumitalomukiakaan ole. Hih.


Tässähän nää nyt olis. Ehkä joku saa näistä ainakin vähän vinkkiä. (:

Ihanaa joulunodotusta vaan kaikille. Vuoden parasta aikaa.

4 kommenttia:

  1. Kivan jouluinen postaus =) meilläkin on pukille kirjoitetut kirjeet valmiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti:) Tää on eka kerta kun virallisemmin kirjoitettiin ja olipahan hauskaa. Samu oli niin mietteliäänä. (:

      Poista
  2. Kivoja toiveita! Apua, joko Samu osaa kirjoittaa vai kirjoittaako avustamalla :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli kyl kiva juttu ! :))) Avustamalla kirjoittaa.. :) Joskohan joskus oppisi ihan ilman apuakin. :) Ainakin kirjaimet on aikalailla hallussa. ^^

      Poista

Piristäisitkö vähän? :)