torstai 31. joulukuuta 2015

Ne jouluhommat :D

Voi taivas, että mulla tulee viiveellä nää kaikki jutut. :D Ei vaan kerkee!

Jouluakin meillä vietettiin. ♥ Lopulta vieläkin erilaisempana kuin tarkoitus oli, mutta mukavaahan meillä oli silti. ♥


Riisipuuro kuuluu vahvasti jouluun. Tietysti kanelilla ja sokerilla. Pitäisi useamminkin tehdä, koska haudekattilassa on niin superiisiä, vaikka vähän kauemmin kestääkin. Siinä muuten yks kaikkien aikojen paras joululahja, jonka oon saanut. 


Tarjolla oli ihan niitä perinteisiä jouluherkkuja. Laatikoita, kinkkua, lohta, herneitä jne... (: Yhtenä bonarina oli riistasta, peurasta, tehty lihakastike. Aivan törkeän hyvää. ♥___♥

Pöytään katoin tosi kauniit kertakäyttölautaset. Musta noi oli supernätit ja mummi ei ensiksi edes tajunnut, että ovat kertikset. Niin nätit! (: Aikaisemmin syksyllä Hulluilta Päiviltä ostamani aterimet pääsivät nyt myös ekaa kertaa käyttöön.


♥ Nam! ♥


Syömisten jälkeen ei kerettykään kovin kauaa hengailemaan, kun ekaa kertaa eksyi joulupukki meille kotiin asti. ♥ Voi sitä riemua (: Niin upeeta ja ainutlaatuinen muisto pienen pojan mielessä.


Aaton aamupäivänä ojensin Samulle yhden pelin, jonka vain halusin olevan meidän yhteinen kiva juttu.. (: Vähän katkerana Samu sitten myöhemmin pukin käytyä tokaisi, et "äiti, eksä oikeesti antanut mulle muuta ku sen pelin?" :D Pikkasenko teki mieli kertoa, että monikin oli multa, mutta ei sovi pilata tätä pukkijuttua. ;)

Lahjojen jälkeen herkuteltiin vielä hetki pipareilla ja homejuustoilla ennen kuin isovanhemmat starttasivat auton kotiinpäin.

Joulupäivänä oli sitten luvassa syömistä ja paketteja Samun toisessa mummolassa. Pukkihan lupasi käydä jättämässä sinnekin jotain. ;) Siellä mä en räpsinyt oikeastaan kuvia, mutta kun ton yhden instakuvan. Nautittiin hyvästä ruoasta! Sinne vein tuomisina seuraavan kuvan pikkujutut. Kastehelmi -tuikkukipot ja suklaata siis.


Suhteellisen hyvillä mielillä voi paketoida tän vuoden 2015 nyt muistoihin. ♥ Palataan vuosimuistelon kanssa viikonlopun aikana. Nyt toivotetaan teillä mahtavan upeeta uudenvuodenaattoa. Olkaahan kunnolla. ♥ Me syödään, ammutaan raketteja ja herkutellaan. Tässähän tää nyt menee. (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)