tiistai 15. joulukuuta 2015

Eka satsi DUBAITA !

Niin vaan me tosiaan vietimme talvilomamme Samusen kanssa kaksin Dubaissa. ♥_____♥ Oli kyllä aivan mainio reissu kaikinpuolin. Meidän ensimmäinen kaukomatkamme ja loistavasti voin suositella. =) Turvallista ja ihanaa näin kaksinkin matkustettaessa.

Me yövyttiin reissullamme kahdessa eri hotellissa, koska en mitenkään osannut päättää eri vaihtoehtojen väliltä. ;) Siispä valittiin hotellimme eri puolilta kaupunkia, jotta nähtäisi vähän eri kulmia.

Hotellejahan Dubaissa on ihan pilvinpimein, joten varmasti jokaiselle löytyy se mieluisa. Sielläpä on myös se maailman ainoa seitsemän tähden hotelli, Burj Al Arab. Tämä me tosin nähtiin vain tokan hotellimme parvekkeelta käsin. Aika kun ei valitettavasti riittänyt ihan kaikkeen. Me valittiin neljän tähden hotellit.

Ihan lomamme alkupuoliskolla suunnattiin tsekkaamaan CAR PARADE. (: Superautojahan Dubaissa näkee muutenkin ihan riittävästi, mutta näin päästiin niitä näkemään kerralla vielä enemmänkin. Enjoy!


Huomatkaahan nuo poliisit, jotka Dubaissa ovat erinomaisen upeita. ;)

Tykkäsin meidän ekasta hotellista aikalailla enemmän ja sijaintinsakin oli paljon kivempi. Yövyttiin Somewhere Hotel:ssa Deirassa. Siellä oli metroasema ihan hotellin vieressä, samoin kuin iso kauppakeskus ja kävellenkin pääsi tutustumaan kaupunginosaan. Tykättiin todella paljon. ♥


Jatketaan tästä taas kunhan ehditään. (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)