keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Parane pian !

Miten se aina menekään niin, että sairastuu juuri silloin kun ei pitäisi. :[ Eilen jo töissä työkaverilleni voivottelin oloani ja epäilin, että olisin tulossa kipeäksi. Niin vaan olin oikeassa! Viime yö meni pepulleen. Vuorollaan kylmä, vuorollaan kuuma ja päätä särki hervottomasti. Koko päivän on ollut enemmän tai vähemmän kurja olo.

Suon siis itselleni yhden poissaolopäivän töistä. Kerran töissä kipeenä ja ei se mitään herkkua ollut.
Nyt toivon, että menisi ohi pian, koska viikonloppuna suuntaan KUNTOUTUKSEEN. :D

Samu tekaisi mulle tänään kortin. ♡ (ps. Mitä tykkäätte uudesta bannerista?)

2 kommenttia:

  1. Paljon dynaamisempi ja selkeämpi on uusi blogin nimi ja jää helpommin mieleen :) Koska itse kysyit, niin minusta tuo banneri on vähän sekava ja sellanen räpellyksen omainen. Mitä jos asettelisit kuvat vierekkäin ja järjestykseen, sekä vähemmän valkoista taustaa? Tai vaikka yksi kuva joka on leikattu bannerin muotoon ja siinä olisi tuo blogin nimi aseteltu sopivaan kohtaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos kovin kommentistasi! Pitkään on jo pyörinyt mielessä, että blogin nimen voisi muuttaa samaksi kuin tuo blogin osoite ja vihdoin sain sen tehdyksi.. :)

      Kiitos myös vinkistäsi banneriin liittyen.. :) Taidan kuitenkin nyt mennä tällä vähän aikaa kerta vasta on tehty. Pidän vinkkisi mielessä seuraavaa kertaa varten. ;)

      Poista

Piristäisitkö vähän? :)