sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Stockmannin jouluikkunaa kurkkimassa

Miten ihana päivä meillä tänään olikaan. ♥

Aamupäivä oltiin ihan kotosalla vaan. Nautittiin siitä kiirettömyyden tunteesta. Parasta.

Puolen päivän jälkeen otettiin sitten nokka kohti Espoota ja Samun pikkuserkun 4v-synttäreitä. Kivat bileet Touhutemmellys -nimisessä paikassa. Lapset kaikki kyllä tuntuivat nauttivan tosi paljon! 



Lahjaksi vietiin pari My little pony -juttua. :)) Niistä sankari kuulemma ainakin pitää! Kuvakin mun piti ehtiä napata meidän nätistä paketista, mutta niin vaan sekin jäi, kun kiire tuli taas kerran. :P

Juhlien jälkeen napattiin siskoni Espoosta kyytiin ja huristeltiin keskustaan tsekkaamaan Stockmannin juuri auenneet jouluikkunat. Wau! Upeiltahan ne näytti. :) ♥ (Jonkun muun kaupan ikkunaa pälyiltiin myös aluksi hetki ja sieltä nää ekat pari kuvaa.)


Mentiin vielä hetkeksi pyörähtämään Stockkan sisälle. Halusin nimittäin päästä joulukoristeita katsomaan. AHHHH. Niitä oli niiiiin paljon. Ne oli niiiin kauniita kaikki. Hitsit. Luultiin, että shoppailuaikaa olisi ysiin asti, mut menikin kuudelta kiinni, joten niin vaan jäi ostokset tekemättä. Joku päivä meen kyllä jonain iltana pikaseen käväsee kun Samu on päiväkodissa. Viis omista lepoajoista, mutta haluan hetken itse niitä hypistellä. :P Samukin niistä siis valtavasti tykkäsi ja tutkaili koristeita, mutta yksi kun hajosi, niin vähän itseä rupesi ärsyttämään.. Noooh, kuului niitä lasinhajoamisääniä muualtakin. :D Ei meille siis mitään lasisia koristeita. :D Kai! :D


Pikaseen kävästiin viel Hesessä, kun kaikki kahvilatkin meni kiinni. Ois ollut ihanaa käydä lämpösillä kaakoilla jossain.

Ihana päivä. ♥ Juuri sellainen, mitä haluaisin muidenkin päivien olevan. ♥

Mut ens viikko, siitäkin tulee HUIPPU. ♥

Millainen teidän viikonloppu on ollut?

4 kommenttia:

  1. Me oltiin tänään kans katsomassa Stockan jouluikkunaa samalla kun oltiin katsomassa joulukadun avajaisia ja jouluparaatia :) Ja itseasiassa eilen käytiin pyörähtää tuolla Stockan jouluosastolla. Se on paratiisi, missä on ihan liikaa houkutuksia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ois ollut kyl magee kans nähdä ihan ne avajaiset ja se paraati. :) Itsekään en muista koskaan nähneeni. Ehkä ens vuonna sit. :)

      Toi jouluosasto oli kyllä niiiiiin ihana! :))) Liikaa houkutuksia, kyllä!

      Poista
  2. Oi vitsit, mä kans niin haluaisin johonkin ihastelemaan joulujuttuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikun mars mars johonkin kivaan kauppaan sit. ;) ^^

      Poista

Piristäisitkö vähän? :)