torstai 13. marraskuuta 2014

Makkarin stailaushaaste

Muutaman viikon takaiseen Bloggers' Inspiration Day:hin palaisin vielä hetkeksi.

Tapahtuman kohokohta itselleni oli ehdottomasti Hobby Hallin järjestämä 10min stailaushaaste makkarille! Pienten houkuttelujen jälkeen osallistuimme mekin tuohon yhteisvoimin siskoni kanssa.

Hobby Hall tarjosi käyttöömme erinäisiä uutuustuotteita stailauksen toteuttamiseen. Oli petivaatteita, mattoja, astioita... Valinnanvaraa riitti!


Homman idis lyhykäisyydessään oli siis se, että jokaisella oli 10min aikaa stailata makkari omanlaisekseen. Tuotteita sai käyttää ihan vapaasti oman mielensä mukaan.


Siskon kanssa päädyttiin siihen, että haluttiin mukaan vähän joulutunnelmaa, jota mielestäni kuvasti mainiosti tuo ihana matto (minkä mä halusin♥), tyynyt ja viltti! Tyynyjä eritoten oli monta ihanaa. Lopulta saatiin ne aika kivasti sopimaan toisiinsa.

Sisko viimeisteli kokonaisuuden vielä älyttömän kauniilla Taika -mukeilla ja tarjottimella!


Lopputulos oli musta aika kiva; rauhallinen, kotoisa lookki maustettuna jouluilmeellä. ♥ Kyllä mä tuommoisessa pedissä pötköttelisin kotona mielelläni Samun kanssa. Ja kyllä (valitettavasti), tämä on aika kaukana siitä miltä sänkyni kotona näyttää. Ehkä joskus se näyttääkin enemmän tältä.. ;)


Ihan huippujuttu oli kokonaisuudessan! Voi kun aina voisikin valita tuolla lailla tuotteita hyllystä ja sovitella niitä omaan kotisänkyynsä.

Hobby Hall:n pisteellä kävi useampi bloggaaja stailaamassa makkarin ja nyt kannattaakin käydä klikkailemassa itsensä kampanjasivulle ! Siellä voit äänestää lemppariasi ja kaikki äänensä antavat osallistuvat ihanan 117,70€:n arvoisen paketin arvontaan, joka sisältää kaksi Taika -mukia ja kahdelle pehmeän flanellilakanan- ja pussilakanan. :)

Meitä voit käydä äänestämässä TÄÄLLÄ :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)