maanantai 15. syyskuuta 2014

Kanervat ja koristekaali syksyä piristämään

Kukat on ihania. Niin kauniita ja piristäviä. Tuovat hymyn huulille silloinkin kun kaikki muu masentaa.

Eilen vietettiin päivä mummolassa ja pääsinpäs sitten myös kukkataloon pyörähtämään. Näin olin suunnitellut jo alunperinkin ja tarkoitus oli ostaa muutama kanerva. :)

Lopulta ostinkin vähän enemmän kuin oli tarkoitus, mutta oi että, noi on ihania. ♥ Iltamyöhään kahdeksan jälkeen pimeässä istuttelin niitä ruukkuihinsa. En malttanut odottaa tähän päivään! Ahhh. ♥ (Muutamat sipulitkin ostin maahan laitettavaksi. Niitä en sentään ruvennut yömyöhään laittamaan. :P)


Tällä hetkellä oonkin kyllä aivan poikki!

Työpäivän ja päiväkoteilun jälkeen ollaan koottu Samun lego -paloasemaa. Siis sitä, jonka se sai multa joululahjaksi ja joka melkein heti oli purettu takaisin osiinsa.

Legoja on meillekin kertynyt yllättän paljon ja tarvittavien palojen etsiminen on hieman haasteellista. :D Osa on levitettynä lattialla, osa on rasioissaan.. :D Ainaa muistaa jonkun palan äsken nähneensä, mutta sen uudestaan löytäminen onkin asia erikseen. :D Huh! Eikä me tota vieläkään olla valmiiksi saatu, mutta hyvin ollaan edistytty. Huomenna voitaisi jatkaa. :)))


Pari päivää kun tsempataan, niin huh, sit on vähän enemmän vapaata putkeen kun vain yksi päivä. Oon ihan poikki, tuntuu, että oon kokoajan ollut töissä. PLÄÄH!

Mukavaa viikkoa teille lukijoilleni. ^^ Lähipäivinä luvassa HUIKEA arvonta. ;)))))

Loppuun vielä kuva söpösestä Tanelista. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)