sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Neljäveen päivän vaatteet, parit ostokset + uus banneri

Ei oikeen tunnu löytyvän aikaa tälle kirjoittelulle, pääkin lyö vähän tyhjää.

Ajattelin kuitenkin tulla laittamaan pari kuvaa tänne, nyt kun on pieni hetki tässä aikaa. :) Poitsu pääsi mummin kanssa Hertsikan kyläjuhlille ja itse saan nautiskella elostani kotona ennen kuin suuntaan taas työmaalle. Itselle omistetut hetket kotona päiväsaikaan ovat mukavia! :) Normaalistihan olen kotona yksin vain aamuyöllä tai yöllä, eli ennen tai jälkeen työpäivän.

Tässä kuitenkin parin päivän takaa yksi asukuva poitsusta! Äidin valkkaamat vaatteet, arskat otti ite. (Aika hyvin meillä vielä kelpaa onneks äitin valkkaamat.. Satunnaisesti kyllä on jotain pientä kriisinpoikasta kun joku vaate on pojan mielestä kauhee.. :D)


Toi Kappahlin susipaita on mun ihan lemppari. ♥ Valkoiseksi paidaksi HUIPPU, on pysynyt erittäin siistinä ja hyväkuntoisena. (Samaa kun en taas voi yksistä Lindexin housuista sanoa.. :s Pari kertaa pesty ja ne on jo ihan haalistunut..)

Pari juttua tuli myös hankittua Samulle. Parit kengät oli mennyt niin huonoon kuntoon, että heitin ne vaan roskiin ja H&M:ltä tuli sitten uudet! Nää on vielä näppärämmät kuin edelliset vastaavat, nimittäin näissä on vaan yksi tarra monen sijaan. Samunkin mielestä ne oli helpot ja nopeat laittaa jalkaan, jes. Plus musta noi on aika hauskatkin. ♥


Lippiksestä en oikein aluksi välittänyt, mutta loppujen lopuksi se onkin aika magee! =]

Muutama viikko takanperin kävin myös työkaverini innoittamana Spirit Storen loppuunmyynneissä, mistä löysinkin itselleni edullisesti pari kivaa paitaa. T-paita on tosi magee, ja sopii hyvin arkeen ja vaikka baarinkiin. :) Paljettipaita onkin vähän juhlavampi! Kivaa oli saada kaappiin vähän muutakin kuin niitä ainaisia huppareita. :D



Tossa vielä kuva, jossa paita oli päälläni. Oltiin pari viikkoa sitten JHL:n järkkäämässä tapahtumassa ravintolalaiva Wäiskissä ja sinne toi oli mainio!

Plus kertookahan mitä ootte mieltä uudesta bannerista? :)

2 kommenttia:

Piristäisitkö vähän? :)