keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Muutama herkku meidän lempparilta Molo Kidsiltä.





Eniten tässä mallistossa tykkään ehdottomasti tuosta pullon vihreästä (bottle green). ! Musta se on aikaa upee! Vaikkakin eri sivustojen kuvia katsellessa näyttää sävy aina hieman erilaiselta. Haalaria meille tuskin on enää ainakaan tulossa (jos siis mitään), mut takki on kyllä hieno! Tykkään!

Oranssi on myös tosi kiva ja seepra. Oranssi haalari meillä vaan on ollut ja niin arkaa väriä en enää tämän ikäiselle oikein uskalla hankkia. Takkina tuo oranssi näytti myös kivalta. Seepra on myös hieno, muttei oikein kyllä meille sopisi. :D

Toi ruosteenvärinen mikälie on aikas jännä. Tykkään siitä tavallaan aika paljonkin, toisaalta sitten en oikein tiedä. :D Mut ihan hauska. ^^

Pari muutakin ihanuutta bongasin toisesta blogista, mutta toista niistä en toistaiseksi olekaan vielä mistään löytänyt. Toisen löysin, mutta hieman erisävyisenä kuin toisessa kuvassa.. : ( Tässä kuitenkin kuvat myös siitä tykkäämästäni sinisestä takista sekä tuommoinen camo-takki, joka ei kuitenkaan ole se sama malli mistä itse tykkäsin!



Meillehän nyt kuitenkaan tuskin on mitään tulossa. Valitettavasti, nyyh. : ( Viimetalvinen Polaris Ski Resort on todennäköisesti ihan hyvä vielä ja menee päiväkodissa ihan loistavasti. Keväällä aleista ostettu Molon takkikin on nimenomaan täksi talveksi tarkoitettu. :)

Eli haaveillaan nyt vaan. :))))

Onko teille tulossa jotain Mololta? Mitkä on talven mallistosta teidän lemppareita?

6 kommenttia:

  1. Mä oon miettinyt monta päivää, että onpa tuo ruskea väri kauhea, mutta sähän sen sanoit, että se on ruosteen värinen. Uus näkökulma -ehkä myös uus mielipide :D

    Itse ihastuin siihen tyttösateenkaaritakkiin ja viininpunaisiin housuihin, mutta tänään pengoin toppavarastoa ja näyttää vähän siltä, ettei ainakaan alkutalveen ole tarvetta hankkia mitään lisää. Vanhoilla mennään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha. :D

      Joo se tyttösateenkaari ja noi mainitsemasi housutkin on kyllä tosi kivat. :) Itse en niitä vaan sen enempää noteerannut, kun ei tyttöä ole.

      Tuskin täälläkään mitään hankitaan.. :) Ainoot oikeesti tarvittavat on hattu ja hanskat, mut siinäpä se !

      Poista
  2. Mä ihailen sitä tyttöhaalaria, missä siis monia eri värejä, olisikohan juuri tuo yllämainittu tyttösateenkaarikuvio? Se olisi niiin ihana, mutta tälle syksylle kun on jo haalari ja sitten takki+housut.. Ehkä ensi keväänä jos löydän niitä jostain vielä! ;) Mololla on kyllä ihanan näköisiä vaatteita, niin sisä kuin ulko! :)

    VastaaPoista
  3. Juurikin se, olettaisin. :)))

    Ensi keväänä sitten. ;) Mä tykkään kyllä yleisesti ottaen tosi tosi paljon niiden vaatteista, sekä ulko- että sisävaatteista. Niin omanlaatuisiaan! ^^' Suht vähän meillä kuitenkin heidän sisävaatteitaan on, muutamia paitoja vaan, mut ihania ne on! :)))) Kohta tosin tulleepi pari vaatetta lisää. ;)

    VastaaPoista
  4. Moikkis.


    Kiva blogi, just rennoon rempsee. Ihana poika siellä! Molot on tulossa muksuille niin välikauteen kuin talveenkin. Toistaiseksi on ollut kovin lämmintä, ettei vielä edes olla soviteltu :) Pian pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ^^ Kiva kun kirjoittelit!

      Molo on kyllä HUIPPU. :)) Eipä meilläkään vielä taideta noita viimevuotisia sovitella, että mahtuvatko. Kerkeehän sitä vielä. :)

      Poista

Piristäisitkö vähän? :)