perjantai 16. lokakuuta 2015

Teidän parhaat Tampere-vinkkinne?

Meillä on parin viikon päästä tiedossa neljän yön reissu Tampereelle, jota on odoteltu keväästä asti. :]

Yövytään Holiday Club Tampereen loma-asunnoissa! Reissuun pyysin kahdeksi yöksi mukaan isovanhempani ja toiset kaksi yötä ollaan sitten Samun kanssa ihan kaksin. Näin saadaan myös sitä tärkeetä kahdenkeskistä aikaa. ♥

Huoneisto vaikuttaa aivan ihanalta ja siinä on oma poreamme. ♥______♥ Voin vain kuvitella istuskelevani siinä poreista nauttimassa. Huippua!


Nyt kuitenkin kaipailisin teiltä rakkailta lukijoiltani hyviä vinkkejä Tampereelle? Mitä tekemistä siellä suosittelisitte viisveelle? Entäs olisiko joku hyvä ruokapaikka, joka passaisi sekä isovanhemmilleni (n. 80vee) sekä minulle ja Samulle? Onko Särkäniemen talvikohteet kivoja? Hyviä leikkipuistoja?

Tampere on aikalailla täysin vieras. Neljä vuotta sitten käytiin Särkänniemessä, mutta siinäpä se oikeastaan. Tamperetta en muutenkaan tunne oikeastaan ollenkaan!

Me ei olla vielä päätetty lähdemmekö reissuun autolla/junalla/bussilla.. :) Eli kaiken tärkeän paikallisliikenteeseen liityen saa myös vinkata tähän!

Nyt ne vinkit kehiin! :)

3 kommenttia:

  1. Mun eilinen kommentti otti ja katosi johonkin...

    Tervetuloa Tampereelle! :) Tuolta Lapinniemestä on vähän käveltävää keskustaan, mutta julkisillakin pääsee. Linja numero 2 ( http://aikataulut.tampere.fi/?line=2) kulkee ihan kulmilta keskustan kautta aina Pyynikintorille asti. Kertamaksu on muistaakseni 2,60 e ja alle kouluikäinen kulkee maksavan aikuisen mukana ilmaiseksi. Lipulla voi matkustaa tunnin ajan niin monella bussilla kuin tarve on.

    Jos sattuu kivat ulkoilukelit, niin Pyynikillä kannattaa käydä ulkoilemassa ja syömässä munkkikahvit näkötornilla. Linjan 2 päätepysäkiltä on noin kilometrin kävelymatka näkötornille. Keskustan alueella on montakin kivaa leikkipuistoa. Sorsapuisto on Tampere-talon kupeessa, Pikkukakkosen puisto löytyy koskipuiston kupeesta ja Tiitiäisen satupuisto Näsinpuistosta, joka on muuten lähellä Tallipihaa, jossa on usein viikonloppuisin kivaa tapahtumaa tarjolla ja putiikkeja kierrettäväksi ja ihmeteltäväksi.

    Keskustassa ja ympäristössä on ruokapaikkoja vaikka millä mitalla. Meidän kokoperheen suosikkeja, joissa ollaan käyty mummon ja papankin kanssa on mm. Pancho Villa Hämeenkadulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiiitos tuhannesti kommentista. ♥

      Jes, hyvä kuulla noista julkisista. Ei kuulosta ainakaan kovin hankalalta. :] Mehän tosissaan päätettiin lähteä reissuun ihan julkisilla täältä asti.

      Tuo Pyynikin näkötorni kuulostaa kyllä kivalta, oon ennenkin siitä kuullut. Jaksaisikohan nuo vanhuksetkin kävellä sinne? :D Pitääkö sinne kävellä tuhat rappusta tjtn? :P

      Leikkipuisto-vinkit, jeee! Varmasti käydään Samun kanssa puistossa ainakin kerran, jos ei ihan kaatamalla sada vettä.

      Me ollaan tosissaan tuolla arkena, joten Tallipiha jää väliin. Kuulostaa kyllä ihanalta!

      Kiiiitos sulle. :)))) Kovasti jo odotellaan reissua! ^^

      Poista
    2. Pyynikille pääsee ihan katuja pitkin. Toki nousua on koko matka, mutta rappusia ei tarvi kävellä. Kannattaa tutustua etukäteen reitttiin vaikka google mapsilla tms. ;)

      Tampereella alkoi nyt viikonloppuna valoviikot, joten keskusta on illan hämärtyessä tosi nätin ja satumaisen näköinen. Tällä hetkellä myös Tammerkoski ja koko Koskipuisto on täynnä ihania värivaloja. Kannattaa siis katsastaa keskusta, jos illalla olette liikkeellä.

      Mukavaa reissua! :)

      Poista

Piristäisitkö vähän? :)