maanantai 5. lokakuuta 2015

Kun äiti käy hengähtämässä

Lauantaina koitti oma hetkeni, oma iltani. Viiden jälkeen vein Samun sedällensä yökyläilemään ekaa kertaa ja siitä minä jatkoin kohti rentouttavaa iltaa. ♥ Kivaa oli varmasti meillä molemmilla. :] Nyt keskitytään kuitenkin vain minuun. :P

Sain ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä seuraamaan Veskun 70vee-konserttia Hartwall Areenalle avecin kanssa. Seurakseni otin tietenkin rakkaan siskoni. Kaiken kruunasi se kun kuulin kyseessä olevan Fortumin aitio, johon pääsisimme.


Tämä oli elämäni ensimmäinen kerta tuommoisessa aitiossa ja oli kyllä ainutlaatuinen kokemus. :] Meitä oli mukava porukka. Tarjolla ollut ruoka oli mainiota ja juotavaakin oli tarjolla! Konsertin seuraaminen näistä olosuhteista oli huikeeta!

 Pahoittelen tota alun höpinääni :DDDD

Varsinaisen konsertin jälkeen istuin iltaa vielä osan porukan kanssa. :) Puoli neljän aikaan suuntasinkin sitten väsyneenä, mutta onnellisena, kotiin omaan sänkyyn.

Sunnuntaina heräilin itse jo ennen kymmentä. Siispä mieleeni muistui paria päivää aikaisemmin bongaamani YÖSSÄ-sovelluksen tarjous, jolla 10 ensimmäistä sen käyttäjää saivat brunssin ilmaiseksi Treffipub&Bistossa Herttoniemessä! Siispä soittelin hyvälle ystävälleni ja kyselin hänen intresseistään lähteä sinne. :] Niinpä lähdettiin ja päästiin kuin päästiinkin ilmaiseksi.

Eli vihdoin koin elämäni ensimmäisen brunssin ja voin kehua! :) Tykkäsin monesta monesta jutusta ja eritoten härkä oli taivaallista. Eritoten tällaiselle, joka ei yleensä pinkkiin lihaan koskekaan. Moni muukin juttu oli superhyvää. Onneksi ei tullut superähkyyn itseä kuitenkaan syötyä.


Treffissä näyttäisi joka sunnuntai olevan eri teema. Nyt aiheena oli RANSKA, mutta välillä on näkynyt olevan STREET FOOD, joka ainakin vaikuttaa herkulliselta! :] Uskoisin eksyväni tuonne maksavani asiakkaana ehdottomasti. Samun kanssa ensi kerralla. :]

Kun paikalle meni heti klo 12 brunssin alkaessa (itseasiassa me jo aikaisemmin) oli paikka hyvinkin rauhallinen ja tunnelma oli tosi kiva. Paikka on rempattu jokunen aika sitten ja entiseen verrattuna muutos on aivan huikea. Itä-Helsingin HELMI, voin suositella!

Brunssin jälkeen suuntasin sitten hakemaan poitsun kotio. ♥ Molemmilla mukavat hetkensä ollut. :)

Tänään ollaankin vielä nautittu vapaapäivästä ja touhuiltu paaaaaljon pihajuttuja. =]

1 kommentti:

Piristäisitkö vähän? :)