tiistai 24. helmikuuta 2015

Serkkutytsyn syndeillä ja shoppailua

Meidän pari vapaapäivää, sunnuntai ja maanantai, meni oikein kivasti.. ♥

Sunnuntaina suunnattiin juhlistamaan serkkutyttöäni, joka täytti 5. =) Mukavat juhlat oli ja kyllähän siellä muutama tunti vierähtikin. Synttärisankari, Samu ja Samun pikkuserkku leikkivät suht sopuisasti yhdessä. Ihanaa, että on kuitenkin pari sukulaislasta, Samulle leikkikavereita. (Serkkujahan Samulla ei vielä ole, mutta josko niitäkin jossain vaiheessa alkaisi tulemaan. ♥)

Samu läksi tässä asussa. Vikkelästä poitsusta on vaan haasteellista välillä saada kuvia. Kappahlin housut ja Silverjunglen neule (joka taisi unohtua mummolaan, murrrrr).


Synttärisankarille meillä oli mielestäni oikein kiva paketti. Olin nimittäin jo aiemmin hankinnut hälle nämä söpöt tyttömäiset vilkkuvat crocsit. :)))


Samu oli tietysti erittäin iloinen koiraseuralaisista mummolassa. :P Tässä vähän kuvasatoa siitä. Huom. koiria ei ole rääkätty. :D Tämä nuorimmaisin, joka kuvissa esiintyy, eli Keiko, on varsin mielellään Samun touhuissa mukana. :) Ainakin toistaiseksi. ;)


Parit löydöt tuli myös tehtyä tässä reissussa.. :)


Lidlistä hain Samulle puuhakirjoja ja sukkia, Tigerista edullista muovailuvahaa kun kaikki vanhat on mennyt ihan kivikoviksi. :( Eläinlajien katoaminen -kirja oli kirpputorilta ja hinta huimat 0,9€!

Itselleni ostin kirpparilta Kill Bill -leffat ja New Yorkerissa tuhlasin joululahjaksi saamaani lahjakorttia. :) Ostin tommosen jumppapaidan (onkohan hyvä?), sukkia ja yhden pitsitopin. Jeeee!

* * *

Semmosta täällä. ♥ Kiirettä tässä muuten pitää.. :) Kaksi lukijaakin on meitsiltä hävinnyt, mutta ehkä nää mun jutut on vähän kuivia? :D Postaustoiveita saa ehdottaa.. :)))) Mielelläni kirjoittelisin useasti, mutta aika on niin kortilla!

Mut jes, yksi työpäivä takana, kolme enää edessä. Sitten koittaisi ruhtinaalliset kolmen päivän vapaat. 

Mitä teille kuuluu? Vieläkö jaksat meidän juttuja? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)