keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Se kevättalvinen traditio eli reissu Tukholmaan

Perinteinen jokakeväinen (tai kevättalven) risteily Tukholmaan on nyt takanapäin! Aikasemmista reissuista voit lukea täältä , täältä , täältä . :)))

Tällä kerralla mukana oli myös äitini! Hyttikin oli siis poikkeuksellisesti B4L (iso sisähytti neljälle), jotta mammakin mahtui sinne. Laivana Gabriella, se vakkari Viikkarilta!


Menopäivänä Samu osallistui leikkihuoneen nurkilla järjestettyyn pallonheittokisaan, jonka taitavana poitsuna voitti, vaikka osallistujiakin oli tosi monta. :) ♥ Palkinnoksi nappasi drinkkilipun ja Simposonit -avaimenperän.

Laivalla myös perinteisesti tulee syötyä aika liikaa.. :D Aamupalabuffetissa käytiin molempina aamuina ja sen hintalaatusuhteeseen oon aina ihan tyytyväinen. Käytiin menopäivänä myös siellä illallisbuffetissa, mutta sen hinta 36€ on kyllä aivan kaamea. Meikäläinen, joka ei edes juo bisseä/viiniä, toi on ihan hirvee hinta. En ymmärrä miksei ne voi tehdä kahta eri puolta tonne? Dokuille (:DDDD) ja meille tavallisille. :D

Jepjep. Noooh, eka laivapäivä meni oikein tuhdisti itse kullakin. :D

Eilinen Tukholma-päivä noudatti varsin perinteistä kaavaa.. :) Kävellen Vanhaan kaupunkiin, piipahdus parissa kaupassa yms!


Hurjan ylpeä tuosta neljäveestä, joka selvisi tosta päivästä kävellen. :)) Paluumatkalla noin 400m ennen laivaa Samu kyllä yhtäkkiä meinasi jämähtää paikoillen. Vaikka hetkeä aiemmin olin kehunut reippauttaan. Mut selvittiin. ♥♥


Nää oli jänniä.. Siis näiden romanialaisten tai muiden petipaikkoja tuolla kauppojen vieressä??? Aika älytöntä.. Ei Suomessa vaan noin saisi majoittua. Muutenkin Tukholmassa kyllä huomaa sen, että kerjäläisiä on vieläkin enemmän kuin meillä. Niitä oli siis jokaisessa nurkkauksessa!!!


Käytiin syömässä Vanhassa kaupungissa kivassa ravintolassa aasialaistyylinen buffet. :) Ruoat olivat hyviä ja yks lämminruokapöytä bongattiin vasta kun oltiin lopetettu syöminen. :DD Hintatasosta mainitakseni maksoi kahdelta aikuiselta ja neljäveeltä 190kr (=20€), mikä oli superhyperhyvä hinta! :)) Neljäveestä ei mennyt maksua ollenkaan ja aikuisen olut todennäköisesti kuului hintaan, koska siitä ei mennyt mitään lisäveloitusta. :) (Huom. äitini olut. :P)



Paluumatkalla kohti laivaa käytiin vielä herkuttelemassa! MUMS!

Laivaan lopulta saavuttuamme oltiin kyllä aika poikki kaikki ja piiiitkä tovi oltiinkin hytissä vaan oleilemassa. :) Sivistyin äitini ansiosta kun katseltiin Emmerdalea!


Iltasella käytiin kuitenkin vielä nauttimassa klubin puolella juomat. :)))) ♥ Samppa pääsi leikkihuoneen kulmilla myös moikkaamaan ihanaa Ville Viikinkiä. ♥

Oikein antoisa reissu kaikenkaikkiaan. ^--------------^ Edelleenkin tavoite ois kuitenkin joskus mennä kesälläkin. ;) Mulle vaan noi vähän rauhallisemmat ajankohdat passaa vähän paremmin.

Palataan vielä toisen postauksen merkeissä kun vilautan ne pari ostosta mitä tehtiin. :P

Käyttekö te usein laivalla? :)

2 kommenttia:

  1. Ei käydä koskaan :) Mutta olis kiva joskus käydä Tukholmassa :) Kiva reissu teillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä joskus. :)))) Laivalla on aina mukavaa ja Tukholmakin on oikein kiva. :)))

      Poista

Piristäisitkö vähän? :)