sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Kun keittiö vihdoin mattonsa sai

Pitkän aikaa on keittiömme ollut ilman mattoja, koska en ole vaan löytänyt mitään kivoja. Kodin jatkuva kylmyys kuitenkin laittoi minut enemmän pohtimaan maton hankintaa.

Lopulta bongasin sitten nettiä selatessani Netanttilasta aika kivan näköisen räsymaton (klik), jonka alehinta oli -50%! Lopulta hintaa jäi näille vieläkin vähemmän, kun sain 10€ ostoksistani alennusta ostaessani 50€:lla. Aika jeeeees!

Noooh. Lopulta matot sitten olivat noudettavissa Anttilasta ja heti katsoin, että onpahan matot keskenään erivärisiä. :D Ajattelin kuitenkin, että ehkä ne värit siinä rullalla ollessaan ei vaan kunnolla erottunut.

Lopputulos kuitenkin on se, että matot ovat keskenään täysin erilaisia. :DD Ei haittaa kuitenkaan, musta ne on aika söpöt. ♥ Mun mielestä Netanttilan olisi silti syytä mainita tuotteen kuvauksessa, että tuote on räsymatto, mutta väri voi vissiin olla mitä vaan. :DD

Mutta siis, muutamat kuvat näistä. ♥


Tuolien pehmusteina mulla on nätit Saksasta ostetut istuintyynyt. Vuosikausia ovat jo ilahduttaneet ja edelleen ihan priimoja. Jotain italialaista designia. ;)


Verhoistani tykkään myös älyttömästi. ♥


Sellaistelta näyttääpi meidän keittiö. :)) Mun mielestä aika kivalta mattojen kanssa. Eihän tää mikään sisustuslehtikoti ole, muttei tarvitsekaan. Oma koti on paras koti. ♥♥

Mitäs ootte mieltä meidän matoista? :)

2 kommenttia:

Piristäisitkö vähän? :)