maanantai 6. lokakuuta 2014

Talkoilemassa + arvonnan voittaja kateissa!

Eilen oli meidän taloyhtiössä talkoot, joihin mekin osallistuttiin reilun parin tunnin verran. :) Osa ajasta meni kyllä oman pihan kuntoonlaittamiseen, mutta onhan sekin hyvä! Kyllä se piha nyt tyhjältä näyttääkin. Pian varmaan täytyy pihakalusteetkin viedä varastoon talviteloille.


Meillä oli jokatapauksessa tosi mukavaa.. :) Itse pysyin erittäin lämpöisenä haravoidessani. :D Samu vähän valitetteli jo kylmää välillä, mutta ei kai se ihme, jos ei haravoinut kun kylmä viima kävi.


Talkoilun jälkeen maistui taloyhtiön tarjoamat herkut. ^^'

Talkoilun jälkeen tuli naapurinpoika meille vielä Samun kanssa hetkeksi, ennen kuin lähdettiin kohti työpaikkaa ja mummolaa.. :))


Ulkovaatetuksena Samulla pari huippua: Molon softshell ja H&M:n kuorihousut, jotka oon vaan todennut erittäin mainioksi! Hintalaatusuhteensa on LOISTAVA! Pipo on naapurin tekemä ja parit eri kumpparit vilahtaa kuvissa. ;D

Tänään onkin nautittu vapaapäivästä: pesty pyykkiä, pyöräilty pihalla, testailtu uusia tiskiaineita ja pelattua unoa. Olivat nuo uno-kortit mukavan edullinen löytö kirpparilta. Uudetvanhat kortit (vuodelta 2001), hinta vaan 3€. :) Kaksi kierrosta pelattiin ja pikkusempi voitti molemmat. :P Ensikosketuksensa unoon Samu sai Budapestissä. :)))


Molo Kids arvonnan voittaja edelleen kateissa, kurkkaapa pari postausta taaksepäin josko olisit SINÄ. Jos ei voittajasta kuulu mitään, niin arvon palkinnon uudestaan torstaina 9.10.

Se on morjens, hywää yötä. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)