maanantai 27. lokakuuta 2014

Indiedays Inspiration Day & Blog Awards

Neljän päivän vapaat oli erikivat! (mut nyyh, nyt just kohta töihin)

Lauantaina vein Samun heti aamusta äidilleni hoitoon ja siitä suuntasinkin sitten siskoni avecina Indiedays Inspiration Day:hin ravintola Sipuliin. :)


Tuo tapahtuma oli ihan kiva, mutta ei ehkä ihan sitä mitä olin kuvitellut! Mukavaa kuitenkin oli! Naposteltavat (ne muutamat joita maistoin) oli herkullisia ja alkoholiahan tuolla tarjottiin ihan kiitettävästi.

Olishan siellä ollut joitain luentojakin, mutta niihin ei oikeastaan perehdytty. Yhtä käytiin kuuntelemassa ihan hetki, mutta oman naamansa muokkaaminen kuviin ei ehkä ihan iskenyt meihin.


Mun mielestä hauskin osuus tuolla ehdottomasti oli Hobby Hall:n järkkäämä pikastailauskilpailu, johon osallistuttiin Annen kanssa yhdessä. Tästä kuitenkin tarkemmin lisää myöhemmin? :D Tästä kun pitäisi ymmärtääkseni sitten kirjoitella blogiin.. Lisätietoa lupasivat lähettää..


Mielenkiintoista oli myös päästä tekemään oma drinkkinsä! Se oli tosi hauskaa ja juoma oli ihanan makuinen. :)


Me viihdyttiin tuolla muutama tunti, jonka jälkeen suunnattiinkin sitten hetkeksi mun luokse hengähtämään ennen illan osuutta! Käytiin K-supermarketissä ja sinne oli aukaistu salaattibaari. Napattiin sieltä sitten meille salaatit mukaan! Nam, hyvää oli.


Hetken aikaa kerettiin ihan istuskelemaan ja katselemaan telkkaria! :)

Sitten ruvettiinkin valmistautumaan iltaan. Lopulta tuli aika hoppu, mutta selvittiin keskustaan kuitenkin ajoissa.

Indiedays Blog Awards järjestettiin Fredan Tivolissa, joka oli paikkana tosi kiva. :) Paljon kauniisti pukeutuneita ihmisiä ja oma erittäin sähköistyvä reisiin tarttuva mekkoni hieman rasitti. :D

Alkoholia tuollakin oli tarjolla mahdottoman paljon ja itsekin kyllä sitä hyödynsin. 


Tämä jälkimmäinen tapahtuma oli tämäkin pienoinen pettymys. Olin jotenkin kuvitellut, että siellä tapahtuisi jotain muutakin kuin itse parhaiden bloggareiden palkitseminen. Totuushan oli, ettei mitään muuta ollut!

Kivaa oli silti! Ihanaa, että pääsin tuollaisenkin tapahtumaan kokemaan. :) Kiitos Anne. ♥

Onnea kaikille voittaneille bloggareille! :))

* *

Itse jatkoin vielä iltaa toisaalla ystäväni kanssa! Ulkoilu tekee aina hyvää! Illan päätteeksi oli kuitenkin ikävä todeta, ettei bussit enää kulkeneetkaan vaikka yökerhot olivatkin auki tuntia pidempään.. Kotiin onneksi pääsin kuitenkin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)