torstai 16. lokakuuta 2014

LOVE VALO

Tänään oltiin murusen kanssa Lintsillä valokarnevaaleissa. ♥ Meidän molempien ekakerta kyseisessä Lintsin tapahtumassa. Jee.

Kesältä meillä oli jäänyt käytttämättä rannekkeet, joten nyt näin vapaapäivänä oli oiva hetki ne käyttää. Suunnattiinkin Lintsille heti viideksi kun aukesi ja puol 10 lähettiin sitten kotio kun parkkimittarin aika läheni loppuu (jo toistamiseen:D).

Meillä oli superkivaa. ♥


Melkosen viileehän tuolla oli, mutta onneks otettiin molemmille talvitakit päälle. :) Aika hyvin kuitenkin selvittiin. Tuleehan tuolla sen verran käveltyä, ettei ihan pystyyn jäädy.

Yllättävän vähän oli myös ihmisiä, eikä laitteisiin kierrosta kauempaa tarvinnut jonottaa. Moniin pääsi heti!

Hamppareilla käytiin vähän lämmittelemässä. :)

Tottakai Lintseilyyn kuuluu aina vakiona ne narunvedot yms. :D Samu veti sekä narua, että onki. Varsinkin ekaks mainitusta tuli ihan kiva palkkiokin nimittäin Angry Birds -kynäsetti. :))) (Sitä Samu kokeili heti kotona kotiuduttamme!)

Valokarnevaalien aikaan Lintsillä myytiin noita upeita valomiekkoja yms. ja semmoinen ostettiin myös. :) Mäkin tykkäsin siitä ihan älyttömästi ja salaa jopa toivon, että olisi ehjä vielä uutena vuotena. Sillon se olis mainio!


Laitteissa ehdittiin käydä ihan riittävästi. Ekalla kerralla törmäilyautoissa Samu purskahti itkuun kun ei päässyt ajamaan poliisiautoa. :( Tokalla kerralla onneks oli hyvä tsägä ja vaikkei oltu ees jonossa ekoi, niin saatiin kuin saatiinkin valojaan välkyttävä upea autoa! Oli poika yhtä hymyä!

Linnunradassa käytiin myös kahdesti. Yks mun lemppareita ja niin vaan tykkäs Samukin. ♥

Niiin hieno päivä ja kaikki meni mukavasti. Eikä ees herkuteltu turhia, pelkät hampparit vaan. :))))

* *

Salkkarit viel ja sit iteki nukkuuu.. :))

2 kommenttia:

  1. En muuten edes tiennyt että tuonne pääsee vielä joskus syksylläkin :D. Kivalta vaikutti mutta hytisin ajatuksesta olla kylmässä syysillassa.

    Kiitos vielä hyvästä arvonnasta meidän valinnan näet täältä http://eilisia.blogspot.fi/2014/10/ison-tyton-heppahuppumekko.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joooo, aina syksyisin on tuo Valokarnevaali. Meillekin oli eka kerta ja oli kyllä kivaa. Onhan siellä viileetä, mutta ei oo niin ruuhkaisaa ja puiston valot on kauniit! Voisivat tosin ehkä tarjota rannekkeet vaikka vähän edullisemmin tuolloin. ;)

      Jeeee, kivan tuotteen ootte valkannut. ^^

      Poista

Piristäisitkö vähän? :)